AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-19-2008, 21:57   #11
Kullanıcı Adı
alparslan1923
Standart Ülkü Ocağı Demirbaş Listesi
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yalanları ile zedelenmiş huyunu, karakterini Türkiye'de herhalde anlamayan kalmamıştır. Anlamamış gibi yapanlar ise menfaatleri icabı bu rolü oynamaktadır.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hangi sözünün doğru, hangi sözünün yanlış olduğunu artık birbirinden ayırt etmek imkânsız bir hale geldi.
Sözleri anlık, saniyelik, günlük, aylık, yıllık değişmektedir. Bir sözü, diğer sözünü tutmamaktadır.
İnsanın şahsiyetinde, karakterinde çok büyük bir yaradır bu, hele birde başbakanlık koltuğunda oturuyorsa o kişi, bunun zararı, kötü örnek olma açısından, millete ve toplumadır.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerine güvenilmezliği hangi örneği ile anlatsak, örnekler arasında rekabet oluşur.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta kendisine Kürtlerin haklarını soran gazeteciye "Ben Türküm, eşim Arap geçinip gidiyoruz" cevabı vererek, soyu-sopu hakkında da sürekli sözlerinin değiştiğine dair kamuoyunu şahit etti.
11 Ağustos 2004'te yaptığı Gürcistan gezisinde "Ben de Gürcüyüm, ailemiz Batum'dan Rize'ye göç etmiş bir Gürcü ailesidir." demişti.
MHP Lideri Sayın Dr.Devlet Bahçeli'de aylar öncesinden kimlik krizinde olan Recep Tayyip Erdoğan'a "Sayın Başbakan bir konuşmasında "Ben Gürcüyüm, hanımefendi Arap" diyor. Güya aklınca Türkiye'de ki etnik unsurları saymaya çalışıyor.
Sayın Başbakan! Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı olmak sana yetmiyor mu?
"Potamya'da doğdun, Başbakan oldun" sloganına sessiz kalabilirsin. "Ben Gürcüyüm, hanımefendi Arap" diyebilirsin. Ama Amerika'da okuyan, oraya şimdilik yerleşen Necmettin Bilal Efendi, muhterem oğlun Türkiye'ye geldiğinde ona ne diyeceğiz. İşte Necmettin Bilal'in etnik temelde başlattığın tartışmada kendisini rahatlatacak kimlik inancı, senin de gelecekte sahip olacağın Türk kimliği olacaktır." şeklinde seslenmişti.
Recep Tayyip Erdoğan yaklaşan seçimler sebebi ile ve heveslendiği cumhurbaşkanlığı tartışmalarında, yeni bir tartışma boyutu oluşmaması için 'Türk' oluverdi.
İki sene önce "Gürcüyüm" diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın, iki yıl sonra "Türküm" demesinin hikmeti de, bu sebeplerden olsa gerek…
Biz, Türk milletine hizmet etme noktasında olanlarla ilgili değerlendirmelerimizde hiçbir zaman ırkçılık, kafatasçılık yapma niyetinde olmadık ama siyasî hayatı boyunca Türklüğü hep aşağılanması gereken kimlik olarak gören, bunu sözlerine, davranışlarına, tavırlarına yansıtan ve Türk milletinin iradesi ile oturduğu koltuk sayesinde Türkiye'yi, ABD ve AB'ye sürekli peşkeş çeken birinin, yine istismar için, ağzından yaşamı boyunca ilk defa "Ben Türküm" sözünün çıkmasındaki kurnazlığı da vurgulamak, bizim bir görevimizdir.
BOP Eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iktidarının ilk yıllarını Türklüğe karşı saldırılarla, aşağılamalarla geçirmiş, seçime girdiğimiz bu son yılda da Türklük vurgusu yaparak, insanları aldatma peşine düşmüştür.
"Gürcüyüm" diyen de aynı kişi "Türküm" diyen de, bu kararsızlık değil, gidilen süreçte Recep Tayyip Erdoğan'ın maskeleme çabalarıdır.
Medyadaki 'AKP'yi kurtarma timi' Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben Türküm, eşim Arap" sözünü iri puntolarla vererek, Recep Tayyip Erdoğan'ın oyununa aracılık ediyorlar.
Medya zaten objektif olsa idi, bu sözlerin yanına "İki yıl önce Gürcüyüm dedi, şimdi Türküm diyor, gerçek soyu ne acaba?" diye bir soruyu da not düşerlerdi. Ama bunu hiçbirisi yapmamıştır.
'Gürcü' olabilir ama 'Türk' olmadığı yaptıkları, söyledikleri ile ortadadır.
Recep Tayyip Erdoğan bundan sonra 'Türk' olmaya karar verdiyse, öncelikle bugüne kadar kimliğini aşağıladığı, horladığı yüce Türk milletinden özür dilerek başlangıç yapmalıdır.
Çok büyük bir hoşgörü göstererek 'Gürcü' olan birini başbakan yapan bu millete, Recep Tayyip Erdoğan özür dileyerek, vermesi gereken hesabı da verecektir.
Ama her şeyden önce Gürcü mü, Türk mü ya da başka bir şey mi ona karar vermelidir.
Aylık, yıllık, günlük ortama göre soyunu değiştirmemelidir.

KALKIN EY VATAN FELAHI DEDİLER KALKTIK,HERKES OTURDU BİZLER AYAKTA KALDIK...
alparslan1923 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)