Sayın lugat sayın bakarkör dostum.Benim çok sevdiğim bir söz vardır insanın kalp gözü kör olacağına iki gözü kör olsun.Senin kalp gözün kör olmuş ama Allah sağlık versinki iki gözün hiç olmazsa sağlam, en azından etrafına onlar ile bakmaya çalış be kardeşim.Doğruları yanlışları daha iyi anlayabilmen adına sana tavsiye ederim.
Aynı şeyler senin için de geçerli.Biz kalp gözümüzü kafa gözümüzü yürek gözümüzü her yönüyle kullanırız merakınız olmasın.
Alıntı:
sende kendini bişey yapmış sanıyorsun deilmi,ben sana sadece glüyorum.ak partinin tüm ipliklerini burada yayınlayacagız.bunu sizler istedidiniz.tabi yarın beni banlatmassanız.ama nedense hep forumlarda varsınız,sivil hayatta karşımıza cıkıpta tek kelime dahi edemiyorsunuz.senin gibi klavye sanatcıları sadece sanal alemde varsınız ve olacaksınız.ilerleyen günlerde sizlerle tartışmak dilegiyle.ALLAHA EMANET OLUN.
Birşey yapmış sanmıyorum çünkü kimse beni terletmiyor.Bizim korkacak bir ipliğimiz de yok piyasada.Sivil hayatta karşılaştığım sizin kulvardaki insanlarla diyalog kuramıyorum.Herkesle kuruyorumda sizinkilerle olmuyor, Nedense ?..Bunun sorumlusu biz değil sizsiniz.