Alıntı:
sesli34 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşa bak almayın satmayın
ne jadar basit sizin için ya
bununla insanların genel ahlak ve külürü bozulmuyormu gazetelerde verilen çoğu pozlar bizim ülkemizde hala 18 yaş altı erotik görüntüler dir
şimdi bir teknoloji var ise bunu yasklamayagidemezsin sadece bilinç li bir kullanıca olma çabasına gidersin
senin alma dediğin şeyleri zaten kendini bilen insanlar almıyor bakınız zamangazetesinin trajı 10 milyona geldi en yakınına
%50 fark attı ülkemizde çoğunluk zaten bunları istemiyor onlar çıkmazsa zaten kşimse gazeteler neden böyle sayfalar açmiyor diye şikayette bulunmaz
ayrıca bende aşırı derecede bir sıgara tiryakisiyim ve bir ara bırakmaya kadar gitmiştim
şimdi
keşke en düşük sıgara 10 ytl olsa
içkiyi dinimiz yasaklamış zaten dinen yasaklanan ve haram kılınan bir şeyi devlet ister yasaklasın ister serbest bıraksın
ama şunu untmayınki peygamberimiz yöneticilere adil olun allah yolundan çıkmayın demedimi dedi buna bir iirazınızda yok sanırım
ayrıca baş örtüsü konusuna gelince yobazlık oluyor özgürlükle alakası olmuyor ama iş denize doğru içki içme yasağına gelince özgürlükler elden alınıyor olunuyor nednse
birde tabiki spor salonlarında ve okul idarelerinde yada resmi kurumlarda içki yada benzeri alkolik maddelr tabikide yasak olmalı ne mesai saati nede sonra
orası resmi bir idere ve örnek kuruluşu
|
arkadaşım allah için söyle benin yazılarımda başörtüsü yobazlık gibi bir ifade varmı ...tabiki başörtüsüde serbest olacak ..ona bakarsan elinde satırla ülkücü faşistler giriyorda ünv deye bu kızların ne suçu var tabiki girecekler ama benimde özgürlüğümü engellemiyecekler.lütfen iyi okuyun .ben dindar olarak yaşamak isteyene karışmıyorum ama onlarda benim günah işleme özgürlüğüme karışmasın ;)