![]() |
#11 |
![]() gafla ne alakası varrrr haksız derken garibanın birine biri bir haksızlık yapıyorsaa garibanın yanındadır sölemek istediğim bu zaten tanıyan bilir biz biliyoruzz sende görmek istiyorsan görürsün istemiyorsan eyvallahh danışmam dediğindee hepimizden iyi tanır cemal abiyii ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#13 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() taylan yaaaa
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
#16 |
![]() şimdi güzel kardeşim oncelıkle terbıyeyı bozmadan edep ve adap cercevesi dahılınde konusalım.bızlere yakışmaz çünkü.
ilk olarak senın cemaller dıye adlandırdıgın ve ıtham ettıgın kısı 55 yasında bır ınsan.bu memleket için cesıtlı gorevlerde bulunmus suan balıkesır mılletvekılı olan bır şahıs.en onemlısı farkedebıldın mı bılmıyorum ama soyadlarımız aynı,bu bahsettıgım ınsan benım babam.bu yuzden cemaller dıye ad koyman hıc hoş degıl.olayı kendı acından dusunmeye calış.burda gırgır yapıyoruz.hoş-beş sohbet edıyoruz fakat sen olayı ırdeleyemeyerek cocukca bır kıyaslamaya gırıp bol kepceden sallıyorsun.benım dusuncem bu.belkı dedıgın gıbı sn başbakanımızla gercekden yakınsındır ve sureklı aynı ortama gırıp muabbet edebılıyorsundur.ne guzel.gercekden senın adına sevındım.cunku onun gıbı bır ınsanla oturup konusabılmek,muabbet edebılmek her babayıgıtın harcı degıldır.acıkcası bana hayatımda bır kere nasıp oldu.o an gercekden grurlanmıstım.fakat bunu ulu orta soylıyerek senın gıbı kendımı etıket yapmıyorum.şahsen,senın soyledıgın gıbı basbakanla oturup muabbet edebılen bı adamın daha olgun ve agır başlı olması gerekır.hıc olmazsa basbakanımza saygı adına kendısını bır gece telefonla arayıp beledıye başkanı yapan,sonrada mılletvekılı olması ıcın rıcada bulunulmus bır kısıyede saygı gostermek bence erdemlılıkdır.en kotusu o şahıs destekledıgımız partının mılletvekılıdır, hadı onu da gecdım bır uyesıdır. son olarak; kendısnı gozunun tutmadıgını soylemıssın.gercekden burda gozunun tutmadıgı yerlerını,nesını begenmedıgını soylersen tartısabılırız.elımden geldıgınce sana cevap vermeye calısabılırım,fakat edep ve adap cercevesınde bulunursan.yok yanaşmam dersen,yıne başbakanımzla yaptıgın bır muabbette kendısını sorabılırsın.kotu bır cevap alıcagını sanmıyorum... hayırlı geceler saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Alıntı:
konunun buralara gelmesi çok utandırıcı! ben tanımadığım için gözüm tutmadı demiştim! siz anlatacağınıza cevap yetiştirdiniz. özellikle bi kız kardeşimiz maşallah cevap yetiştirmekte üstesi yok! sadece şunu söylüyorum, sayın cemal beyin verdiğiniz son açıklayıcı cevaptan dolayı iyi biri olduğuna kanaat getirdim! ama bunları başta söylesedin dostum konuda bu kadar uzamazdı! biz başbakanla oturup kalktık diye gururlanacak insanlar olmamalıyız! başbakanın ne senden ne benden farkı yok! sen öle cevap verince bende böyle cevap verdim, selamlarınıda söylerim başbakana gözün aydın olsun ;) |
||
![]() |
![]() |
#18 |
![]() arkadaşım burda hem sohbet ediyoruz hem eğleniyoruz yazdıkların karşılığında en ufak bir terbiyesizliğim oldumu sana laf yetiştiriyor demişsin burda herkesin birbirine yaptığı şey bu farklı konularda seninde laf yetiştirdiğini görmüş biri olaraktan eleştirini kabul etmiyorum ayrıca bir hata yaptıksada afedersin hee bundan sonrada laf yetiştirmeyiz sana saygılarımla...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#20 |