![]() |
#11 |
![]() 1. 10:34
2. Murat YAYLACI 3. 15.11.1983 akrep 4. Hayır 5. Evet aşık oldum (şimdi allah rahmet eylesin) 6. Cola turka çok ama çok zorda olunca coca cola 7. Boş 8. 19:00 9. Fark etmiyor dj olduğum için hepsini dinlerim 10. Gül 11. Lavbali 12. Beyaz, siyah, kırmızı 13. Vatanına, milletine, ailesine, çevresine, arkadaşlarına ve enbaşta kendisine ve eşine fayda sağlıyacak kişi olarak görüyorum 14. Hayır ama mecaz anlamda evet aşığım [ çünkü işimi çok seviyorum ] 15. Ailemle yaşıyorum 16. Tabikide BEŞİKTAŞ 17. Dini yaşam tarzım ve ailem 18. Evet 2 tane var biri FRANSADA birde bursada onları çok özledim 19. Bilmem herzaman allah şükrediyor ve dua ediyorum 20. Tekrar uyumak daha sonra işe en az trafikle nasıl giderim 21. Bilmem 22. Kesin Başbakanın danışmanı olmak veya sahabe veya fatih sultan mehmetin danışmanı 23. Aslında başımdan çok öyle şeyler geçti 24. Belediye murat veya arge murat 25. Futbol, araba yarışı 26. Biraz utangaçım 27. Bir ara fransızcam süperdi şimdi türkçe konuşmaya çalısyorum çünkü çevremizde okadar az türkçe konuşmayı bilen varki anlatamam 28. İnsan ve kalp sözlüğü 29. 10:54 çünkü aynı zamanda çalısıyorum 30. İSTANBUL İMAM HATİPLİSEİNDE OKUDUM ŞİMDİ AÇIK LİSE OKUYORUM ŞİMDİ BİR VAKIF DA MÜŞTERİ HİZMETLERİ YETKİLİSİYİM SEVGİLERİMLE |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|