|
![]() |
#1 |
![]() öncelikle yazımı okuduğunuz ve duygularımı paylaştığınız için çok teşekkür ederim..
göktürk kardeş sana yemin ederim o kelimelerin tekinde yalan yok.. bende ülkücüyüm ama mhp'li değilim o kişilerle aynı kefeye konmaktan ALLAHc.c'a sığınırım.. ben bunu sadece şimdiki okulumda görmedim ki kardeşim. lisedede aynı durum vardı. şimdide var bak sana teşkilattan birinin sözünü yazayım 10 Kasım okul tatil olacak teşkilattan arkadaş 'Atatürk sonunda bir işe yaradı'... ya bizim eski bir reis vardı saolsun alkol alıp mafyanın yiyenini dövünce kaçmak zorunda kaldı ! kıbrıstanda aynı şeyleri duydum ankaradan da kardeşim bir tane duysam neyse heryerde aynı şeyler söyleniyor ve yapılıyor ben en başında hep şunu düşünüyordum bunlar daha çocuk ondan ülkücülüğün ne olduğunu bilmiyorlar peki ocak ? onlar ne olduğunu bilmiyorlar mı ? bizim sınıfın reis olacak ağır abisi geçen gün getirdiği esrarı nasıl sattığını anlattı bunu ocak bilmiyor mu ? o çocuğun tipini görseniz bundan adam olmaz dersiniz içki sıgara esrar hap... bunu ocak görmüyor mu ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|