![]() |
#1 |
![]() ![]() Tür : Korku / Bilim Kurgu / Fantastik Gösterim Tarihi : 29 Şubat 2008 Yönetmen : Frank Darabont Senaryo : Frank Darabont , Stephen King (Kitap) Yapım : 2007, ABD , 127 dk. Oyuncular: Thomas Jane (David Drayton) , Marcia Gay Harden (Bayan Carmody) , Laurie Holden (Amanda Dumfries) Konusu: Kuvvetli bir fırtına sonrası meydana gelen sis, tüm kasabayı kaplar. Bu yoğun siste ortaya çıkarak, insanları yiyerek beslenen yaratıkların varlığından haberdar olan insanlar, süpermarketin içinde kapana kısılmış durumdalardır. Bu tedirgin bekleyiş esnasında süpermarketin içindeki insanlar ikiye ayrılır, bazıları intikamcı bir tanrının bu yaratıklara hükmederek insanları kurban etmeyi emrettiğine inanırken, bazıları buna inanmaz. Stephen King'in uzun bir hikayesinden yola çıkarak çekilmiş bu film, oldukça gerilim dolu saatler geçireceğimizi vaadeder gibi...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Filmi aldım ama benim DVD eski olduğu için açmadı malesef.
Yeni çıkan CD'ler çıktığı zaman izlicem inşallah. Filmi satan yerin sahibi (sürekli aldığım yer) filmin harika olduğunu söyledi. Baya korkmuş adam ![]() Yorumlara baktım baya beyenen olmuş çok güzel diyorlar. Konusuda çekici. Zaten Stephen King ismi olduktan sonra kötü olma ihtimali çok ama çok düşük. Yorumlara ve senaryo yazarına bakacak olursam tavsiye ederim. Tavsiye ederim ama izleyemedim ![]() İnşallah en kısa zamanda izleme şansım olur ve en kısa zamanda yeni bir DVD alma şamsımda olur ![]() Afiş farkı var,benim gördüğüm afiş bu değildi,bir adam,bir çocuk ve bir kadın yanan bir şehire bakıyorlardı,dikkatinize ;) |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben bi sis izlemiştim ama bu muydu acaba ??
Bi de yani o sis bu sisse bunun eskiden de bi kaç kez çekildiği söylenmişti. Güzeldi benim izlediğim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ya filim korkunç değil vizyona girdiği aksam sinamada izledik adeta gülme krizine girdik
hele bir kaç sahnesi yokmu öldürdü gülmekten :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Tv de izlemiş isen başka filmdir ![]() 'sis' adlı başka bir film var ama bu olduğunu sanmam ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Olsun kimisi güler kimisi korkar :D İzlemekte fayda var ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
olsun bu da güzel :D |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu filmi ben bilmiyorum nedense çıksın...Seveceğimide zannetmiyorum ilgi alanım dışı çünki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|