AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-22-2007, 18:56   #1
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart 22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
Aslında şunu planlamıştım;seçim sonuçlarını görene kadar ne tür bir ruh hali veya düşünceler içinde idiniz , sonuçları görmeye başladığınız andan sonra ki düşünceleriniz de bir değişiklik oldumu .kısaca ne yaşadınız..
ama başlığa yansıtamadım..

ben seçim sonuçlarını görene kadar,çok sıkıntılı idim.sabahtan başlamışrı bu sıkıntı.. mhp yi gördükçe sinir katsayım artıyordu..hele kaldırımlara attıkları o üçhilaller beni hepten kaosa soktu..EYVAAH dedim.. bunlar barajı aşacak..eyvahki eyvah dedim.. o zaman ne olacak mhp en az 90-100 miletvekili alacakmı sonra chp 180 civarı olacak dtp dende 30 civarı olunca geriye akp ye bi şey kalmıyor.. o zaman yandıkki yandık dedim.. o akşam tayyip bey ne halde olacak.. yüz hatlarını ve söyleyeceklerini düşünmek dahi istemiyordum..

...
sonra ne oldu
sandıktan sonuçlar gelmeye başladı.
CİHAN SAMANYOLU kanalıyla ilk sonuçları gördüm,o zaman ne diyeceğimi şaşırmadım sevinç ten gırtlağım ve gözlerim doldu doldu ve şunu söyledim..ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.. BU TABLO ANCAK SENİN LUTFUN..BU HESAP SENİN HESABIN.. HAİNLERİN HESAPLARI TUTMADI.. SEN BİZE BIRAKMADIN.. İYİKİ MHP BARAJI AŞMIŞ DEYİVERDİM.. EN SON SÖYLEYECEĞİM Bİ ŞEYDİ ÇÜNKÜ..
CHP nin nışan alıp ateş ettiği o hain ok kendini vurmuştu... ve dtp de girdi ..mhp nin kucağına konulan bi çocuk.. teşbihte hata olmasın dinsizin hakkından imansız gelir sözü açıklıyordu bu manzarayı..
HİSSETTİKLERİM BURDA KALMAYACAKTI AMA BU KADARINA YETTİ NEFESİM.
...
İŞTE ARKADAŞLAR BÖYLE Bİ ŞEY..SİZDENDE ; UYGUN BULURSANIZ; PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM..

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-22-2007, 19:15   #2
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
ASLINDA BU PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARIN DUYGULARI NERDEYSE AYNI.BEN SONUÇLARI BİRAZ KORKAK BİRAZ ÜRKEK BEKLEDİM.SEÇİM ÖNCESİ HERKEZ GİBİ ÇOK TER DÖKDÜK, İNANIRMISINIZ AİLEMLE YAYLAYA GİTTİK ORDA BİLE DURAMADIM KİMİ BULDUYSAM ANLATTIM.İTİRAF ETMEK GEREKİRSE BU GÜZEL SONUCU BEKLEMİYORDUM. KENDİMİ EN KÖTÜSÜNE ALIŞTIRMIŞTIM.BÜYÜK İHTİMAL BİR ORTAKLIK ÇIKAR DİYE KORKUYLA BEKLİYORDUM.ŞÜKÜR Kİ BEKLENTİLERİM BOŞA ÇIKTI RABBİM BİZE HİZMET ŞANSINI BİRKEZ DAHA VERDİ.O AN TEK YAPABİLDİĞİM AĞLAMAKTI
Alt 11-22-2007, 19:17   #3
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR GÜZEL BİR FİKİR +1
Alt 11-22-2007, 19:21   #4
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Alıntı:
sumeyra_tonkal Nickli Üyeden Alıntı
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR GÜZEL BİR FİKİR +1
bende ilginize teşekkür ederim..

tekrardan baştaki heyecanımızı hatırlayalım,o heyecanla önümüze bakalım ve nerden nereye geldik görelim istedim..

katılım devam ederse güzel şeyler çıkacağından eminim.. allah razı olsun kardeşim..

+1 leri söylemiyorum ben..beğendiğime hemen konduruyorum +1 i..
Alt 11-22-2007, 19:29   #5
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
SÖYLERSEN İYİ OLUR SENİN VERDİĞİN BELLİ OLUR.
Alt 11-22-2007, 19:32   #6
Kullanıcı Adı
fütüvvet
zaten onun için söylemiyorumya.. bilmesini istemiyorum ki kendini borçlu hissetmesin diye..
bi ticaret gibi olmasın..tabi bana göre bu böyle.. farklı düşüncelerde mutlaka vardır..
Alt 11-22-2007, 19:40   #7
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
BÖYLE DÜŞÜNMEMİŞTİM BEN BEĞENİLERİME KAÇ OLMUŞ DİYE BAKMAM AMA KİMSE TEŞEKKÜR ETMİŞMİ DİYE BAKARIM YADA KİM CEVAP YAZMIŞ DİYE SEN YAZILI OLARAKDA MI SÖYLEMİYORSUN.
Alt 11-22-2007, 21:21   #8
Kullanıcı Adı
Yâren
o günü hiç unutmuyorum.. beraber çalıştığım iş arkadaşımın yanındaydım, kendisi sıkı bir saadetci, seçim yasaklarından önce %13 lerden bahsediyordu.. sonra seçim yasakları kalktı ve ilk sonuçler saadet %2 AK parti %50 üzeri.... dedim abi moralini bozma sizin oyları en son sayacaklarmış :D :D... genelde mhp lilerle sanalda didişirdik ve o gece hiç biri yoktu 23 temmuzda 10 a yakın kişi benimle girdikleri iddaa yı kaybetti ve siyasetten çekildi.. tab, yüzsüzler zamanla geri döndüler o başka mevzu..
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-22-2007, 23:25   #9
Kullanıcı Adı
Meftun
o günü anlatmaya kelimeler yeter mi ki!!!!ilk oy kullanmam bizim sandıkta ikinci oy benimdi!!!sonrası emin olduğum bir zaferi heyecanla beklemekti!!!!
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-22-2007, 23:27   #10
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Malesef tvler fazla birşey hissetmemizi engelledi.

Geçmiş yılları örnek alarak, dava arkadaşlarımız ile gece saatleri için sözleşmiştik, seçim sonuçlarını izlemek için, biz buluştuğumuzda sonuç çoktan ilan edilmişti bile ...

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)