AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03-28-2008, 18:33   #8
Kullanıcı Adı
kabardey_06
Standart NTV'de millete hakaret yarışı
hırsızlıkla,yolsuzlukla,uğursuzlukla,yoksullukla mücadele eden bir partiye elbette ki mirasyediler oy moy vermez,elli altmış yıllık siyasi hayatımızda gelen bir çivi çakmamıştır ki sonrası hükümetler sosyal politikalara eğilsinler,,dün oy veren çoban bugünde oy vermektedir,dün kaçak elektirik kullanan bugünde aynı elektiriği bulsa mutlak kullanacaktır,,partilere verilen oylar tek tek deşifre edilse bu tip kaçak işlere tenezzül edenlerin ak partinin dışındaki partilere oy vermiş olabilecekleri ihtimali oldukça yüksektir,,fakir ak partinin ürünü değildir ki onu oy devşirmek için kullansın ,sosyal konularda konuşulması gereken,,iki torba kömür değil,,bilmem kaç kilo metre uzunluğundaki doğal gaz borularıdır,dün 9 ilde böyle bir imkan varken,şimdi 51 ilde doğal gaz kullanımı söz konusudur,,neden benim oyumla bir çobanın oyu bir olsun ki canım diyenlere,bakın deli çoban nasıl cevap vermiş,(hak vermiyor değilim hani,,bu itirazı yapan kişi oyunu OYUN olsun diye vermektedir,ben ise karnım DOYSUN diye vermekteyim,,beni yıllarca aç bırakanlar onu hep doyurdular,ben saatler boyu sürü güderken,o çılgın partilerde sefa sürüyordu,,,ben alınterimle bu toprakları sularken,,o sulak alanlarda kulaç atıyordu,,ben onu düne kadar yurdum insanı olarak görüyorken,o beni ve ben gibileri koyun gibi görüyordu,,şimdi soruyorum bende deli bir çoban olarak,,ben ve benim gibi düşünenler o ve onun gibi düşünenlerden namussuzmudur ki,,namus bellediğimiz oylarımız bire yüz bire bin gibi oranlara tabi tutulur,ya da tutulması öngörülür,,oy işi namus işidir,ve namus mefhumunun kimde anlam kazandığı para yada pulda değil yaşantıda saklıdır,),,işte deli çobanın keskin zekasıyla verdiği cevap,,
kabardey_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)