AK Gençliğin Buluşma Noktası
Kişisel Gelişim Kişisel gelişim, kariyer, çocuk eğitimi, başarı merdiveni.

Stil
Seçenekler

Alt 09-01-2007, 08:09   #1
Kullanıcı Adı
Nazende
Standart Renkler ve kişilikler
RENK DEYİP GEÇMEYİN

KIRMIZI kişilikler dinamik, lider özellikli, eli açık ve cömert insanlar oluyor. Güçlü karakterlidirler, aktif ve yarışmacı bir yönleri vardır. Ne istediğini bilen ve kazanmayı başaran insanlardır. Genellikle cerrah, acil tıp teknisyeni, atlet, halterci, ayak bakımcı, müteşebbis kişilerin kırmızıyı tercih ettikleri düşünülür.

TURUNCU kişilikler hareketli, kıpır kıpır ve yüksek enerjili insanlardır. Diğer renk kişiliklere göre organize etme kâbiliyetleri çok yüksektir. Sevk ve idare etmeyi, yönlendirmeyi severler. Dizayn, biçim ve yapı konusunda çok bilinçli kişilerdir. Düzenli ve disiplinlidirler. İnşaat işi, şeflik, mühendislik gibi işler bu kişilere uygundur. Çok motive ve teşvik edicidirler.

SARI kişilikler, evrensel bir iletişimcidirler. Gösterişli, parlak ve sıcaklık veren kişilerdir. Bazen çok konuşabilirler, ancak herkesin dinleyebileceği tarzda konuşurlar. Fakat dinleyebildikleri zaman bir danışman gibi dinlerler ve problemin çözümü için bütün deneyimlerini kullanırlar. Televizyon ve radyo programcısı olabilecek kâbiliyettedirler.

YEŞİL kişilikler iyi algı ve farkındalık duygusuna sahiptirler. Ancak ani sürprizlerden hoşlanmazlar. Eşeğini sağlam kazığa bağlayan tiplerdir. Detayları severler ve iyi hesap yaparlar. Sağlıklı ve dengeli yaşamaya özen gösterirler. Hayatın ve tabiatın gizli sırlarını keşfetmeyi severler. İyi bir çiftçi, ofis yöneticisi, bitkibilimci, antropolog veya doğabilimci olabilirler.

STAR OLMAK İSTEYENLER

TURKUAZ gençlik, hayal ve canlı fikirler üreten kişiliklerdir. Olaylar karşısında sakin ve serinkanlı görünebilirler. Fikirlerini, tavırlarını hemen belli etmeyen, kolayca paniklemeyen kişilerdir. Aceleci değildirler, uzun soluklu düşünürler. Yeniliğe açık insanlardır. Bu tür kişiler kaşif, bilim adamı, fizik araştırmacısı, pilot, astronot olma potansiyeline sahiptirler.

MAVİ kişilikler yaratıcı ve sanata yatkındırlar. Hayal kurma bu kişilerin en büyük özelliğidir. Serbest çalışmayı severler. Star olmak isterler. Sanat, müzik ve bilgi onları harekete geçirir. Bir problemi çözmeye odaklandıklarında içlerinde bütün yaratıcı duygular harekete geçer. Güvenilir ve dürüst insanlardır. Şarkıcı, hatip, psikolojik danışman, sanatçı, diplomat, hemşire, doktor, din adamı olabilirler.

MOR kişilikler, ileriyi gören ve sezgileri güçlü kişiliklerdir. Farkındalık ve manevi bilinçlilik temel özellikleridir. Mistik konularla ilgilidirler. Asil ve saygın görünümlüdürler. Estetik ve artistik açıdan kendilerini ifade etmeyi iyi başarırlar. Kutlama içerikli organizasyonları iyi yaparlar.

PEMBE kişilikler nazik ve saygılıdırlar. Müşfik ve sıcaktırlar. Genellikle çok olgun, hayatı çok iyi bilen, insanları cesaretlendirme konusunda yetenekli kişidirler. İletişim ve paylaşımda iyidirler. Gerçek birer hümanisttirler. Sorumluluklardan kaçmazlar. Bir şirket veya devletin yöneticisi olarak çok başarılı olabilirler.

Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-31-2008, 20:39   #2
Kullanıcı Adı
Nazende
Ben hangisiyim karar veremedim sanırım seçimi ben tanıyan kişilerin yapması gerekiyor.. :-\
Alt 03-31-2008, 20:41   #3
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
MAVİ kişilikler yaratıcı ve sanata yatkındırlar. Hayal kurma bu kişilerin en büyük özelliğidir. Serbest çalışmayı severler. Star olmak isterler. Sanat, müzik ve bilgi onları harekete geçirir. Bir problemi çözmeye odaklandıklarında içlerinde bütün yaratıcı duygular harekete geçer. Güvenilir ve dürüst insanlardır. Şarkıcı, hatip, psikolojik danışman, sanatçı, diplomat, hemşire, doktor, din adamı olabilirler.

+
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 20:42   #4
Kullanıcı Adı
Nazende
Teşekkür ediyorum Hıfz-ı lisan ,hemde rengini bulmuşsun ben henüz karar veremedim.
Alt 03-31-2008, 20:44   #5
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ediyorum Hıfz-ı lisan ,hemde rengini bulmuşsun ben henüz karar veremedim.
yeşil ve mavi rengini çok severim bende zorluk çektim :D

senin ki hepsi olabilir :-X :-\
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 20:57   #6
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz

Mavi favori rengimdir, karakterimide yakınlığı ölçütün realitesini ispatlar nitelikte...
Teşekkürler...+1
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-31-2008, 21:03   #7
Kullanıcı Adı
Nazende
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı

Mavi favori rengimdir, karakterimide yakınlığı ölçütün realitesini ispatlar nitelikte...
Teşekkürler...+1
Bende teşekkür ediyorum..
Alt 03-31-2008, 21:09   #8
Kullanıcı Adı
maviinsan
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)