![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#22 |
![]() [color=green]sebep olan sağolsun
BU TARZ AKSİYONLA HİÇ BİR ŞEY ÇÖZÜLMEZ KELİMENİZDEN ANLADIĞIM UTANMAK BANA DEĞİL SÖYLEMLERİNDE PERVASIZLIK SAÇAN SİZ OLSANIZ GEREK HAYIRLI BİR İŞ İÇİN AÇTIĞIMIZ KONUYU GERMEK KESİNLİKLE USLUP DEĞİL TESÜFLERİMİ BİLDİRİRİM BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#24 |
![]() bizden mümkünse özürlerinizi bekliyoruz buda mantık çerçevesinde hakkımız olduğuna inanıyoruz saygılarımla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#26 |
![]() sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum fakat etik olmayan uğraşlar hariç icraatlerle uğraşmanızı size şiddetle tavsiye ediyorum kimseyle polimik yaşamaya yada bir şeyleri ispat etme lüksümüzün olmadığını bildirir ve sizlerinde lafla değil icraatlerinizle anılmanız dileğiye bandırma gençlik kolları
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#28 |
![]() evet sayın üye sizlere yaptıklarımızı anlatmak her halde bir seçim maratonu kadar uzun olacağından muhattabiyetimizin daha kırıcı boyuta ulaşmaması için bölümü kapatıyorum fakat şunu bilin biz bu bölümde konuştuğumuz her harfin arkasındayız sizlerede hayırlı ak icraatler dileğiyle BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() arkadaşım önce bir bayan kardeşim ile bir BANDIRMALI arkadaşıma ve taylan'a yapmış olduğun dikkatsizliğine şidedle kınıyorum yapmış olduğun polimiğe bir anlam veremiyorum neden bu sataşma niye sen ailenden birine laf söyletirmisin hiç sanmıyorum içratler bahsetmişsin o ayrı durum ne içratı bu parti kimseye kalmaz ama dostluklar ebedi ben bir bandırmalı olarak önce arkadaşlarımın yanında ve en önemlisi olarak MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN arkasındayım kim ne derse desin. ben bu tatsız satamaya sonradan katıldım fakat kimse bizim milletvekilimizle bu (tarz gözüm tutmuyor sahsiyeti) sözleri bir yerlere gelemez önce saygılı olmayı bilmelisin
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |