AK Gençliğin Buluşma Noktası
Balıkesir Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Balıkesir'in Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 07-30-2007, 19:44   #21
Kullanıcı Adı
nuh
Standart mehmet cemal öztaylan
Alıntı:
BandırmaKadınKolları Nickli Üyeden Alıntı
çok kabasın..............
sebep olan sağolsun
Alt 08-02-2007, 18:01   #22
Kullanıcı Adı
scheriff30
[color=green]sebep olan sağolsun

BU TARZ AKSİYONLA HİÇ BİR ŞEY ÇÖZÜLMEZ KELİMENİZDEN ANLADIĞIM UTANMAK BANA DEĞİL SÖYLEMLERİNDE PERVASIZLIK SAÇAN SİZ OLSANIZ GEREK HAYIRLI BİR İŞ İÇİN AÇTIĞIMIZ KONUYU GERMEK KESİNLİKLE USLUP DEĞİL TESÜFLERİMİ BİLDİRİRİM BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
scheriff30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2007, 18:07   #23
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
scheriff30 Nickli Üyeden Alıntı
[color=green]sebep olan sağolsun

BU TARZ AKSİYONLA HİÇ BİR ŞEY ÇÖZÜLMEZ KELİMENİZDEN ANLADIĞIM UTANMAK BANA DEĞİL SÖYLEMLERİNDE PERVASIZLIK SAÇAN SİZ OLSANIZ GEREK HAYIRLI BİR İŞ İÇİN AÇTIĞIMIZ KONUYU GERMEK KESİNLİKLE USLUP DEĞİL TESÜFLERİMİ BİLDİRİRİM BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
> bu tartışmayı bitirin artık bandırmalı grup
Alt 08-03-2007, 16:54   #24
Kullanıcı Adı
scheriff30
bizden mümkünse özürlerinizi bekliyoruz buda mantık çerçevesinde hakkımız olduğuna inanıyoruz saygılarımla
Alt 08-03-2007, 17:11   #25
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
bizden mümkünse özürlerinizi bekliyoruz buda mantık çerçevesinde hakkımız olduğuna inanıyoruz saygılarımla
bundan sonra sizle hiç bir münakaşaya girmemeye özen göstericem! ben neyden özür dileyip dilemeyeceğimi iyi bilirim! hadi kolay gelsin!
Alt 08-06-2007, 15:44   #26
Kullanıcı Adı
scheriff30
sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum fakat etik olmayan uğraşlar hariç icraatlerle uğraşmanızı size şiddetle tavsiye ediyorum kimseyle polimik yaşamaya yada bir şeyleri ispat etme lüksümüzün olmadığını bildirir ve sizlerinde lafla değil icraatlerinizle anılmanız dileğiye bandırma gençlik kolları
Alt 08-07-2007, 00:52   #27
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum fakat etik olmayan uğraşlar hariç icraatlerle uğraşmanızı size şiddetle tavsiye ediyorum kimseyle polimik yaşamaya yada bir şeyleri ispat etme lüksümüzün olmadığını bildirir ve sizlerinde lafla değil icraatlerinizle anılmanız dileğiye bandırma gençlik kolları
koskoca gençlik kollarısınız bide sizin icraatlerinizi görsek çok sevineceğizde. hamd olsun ben elimden geldiğince icraat yapmaya çalışıyorum.! bide sizin o güzel icraatlerinizi görsek.. neyse bu konuyu kapatalım seviye düşürmeye gerek yok! ;)
Alt 08-08-2007, 11:32   #28
Kullanıcı Adı
scheriff30
evet sayın üye sizlere yaptıklarımızı anlatmak her halde bir seçim maratonu kadar uzun olacağından muhattabiyetimizin daha kırıcı boyuta ulaşmaması için bölümü kapatıyorum fakat şunu bilin biz bu bölümde konuştuğumuz her harfin arkasındayız sizlerede hayırlı ak icraatler dileğiyle BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
Alt 08-14-2007, 18:40   #29
Kullanıcı Adı
zafer
arkadaşım önce bir bayan kardeşim ile bir BANDIRMALI arkadaşıma ve taylan'a yapmış olduğun dikkatsizliğine şidedle kınıyorum yapmış olduğun polimiğe bir anlam veremiyorum neden bu sataşma niye sen ailenden birine laf söyletirmisin hiç sanmıyorum içratler bahsetmişsin o ayrı durum ne içratı bu parti kimseye kalmaz ama dostluklar ebedi ben bir bandırmalı olarak önce arkadaşlarımın yanında ve en önemlisi olarak MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN arkasındayım kim ne derse desin. ben bu tatsız satamaya sonradan katıldım fakat kimse bizim milletvekilimizle bu (tarz gözüm tutmuyor sahsiyeti) sözleri bir yerlere gelemez önce saygılı olmayı bilmelisin
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
zafer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2007, 18:51   #30
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
zafer Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım önce bir bayan kardeşim ile bir BANDIRMALI arkadaşıma ve taylan'a yapmış olduğun dikkatsizliğine şidedle kınıyorum yapmış olduğun polimiğe bir anlam veremiyorum neden bu sataşma niye sen ailenden birine laf söyletirmisin hiç sanmıyorum içratler bahsetmişsin o ayrı durum ne içratı bu parti kimseye kalmaz ama dostluklar ebedi ben bir bandırmalı olarak önce arkadaşlarımın yanında ve en önemlisi olarak MEHMET CEMAL ÖZTAYLAN arkasındayım kim ne derse desin. ben bu tatsız satamaya sonradan katıldım fakat kimse bizim milletvekilimizle bu (tarz gözüm tutmuyor sahsiyeti) sözleri bir yerlere gelemez önce saygılı olmayı bilmelisin
BANDIRMA GENÇLİK KOLLARI
sayın milletvekilini gözüm tutmuyordu evet taki açıklama yapılana kadar. sizin göreviniz sayın millitevekilini tanıtmak tanıdıktan sonra fikrim değişmişti bu bir gerçek. ayrıca saygılı olması gereken kurumunuz ve sizdir, ve isterseniz burada daha fazla grupçuluğa kalkışmayın!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)