![]() |
#21 |
![]() "herkes anlayabildiği kadar yaşar ve anlayamadığı şeyleri umursamadan ölüp gider" N.Genç sözünü kendisine iade ediyorum.Evet sayın genç anlayabildiğiniz kadar yaşıyorsunuz malesef. ;) Hemşehrim olduğunuz için utanıyorum artık.Herşeyin bir haddi vardır.Düsturunu bilmeyenlere bu ilkenin de halkı vardır demek isterim.Yazık olmuş kaleminize. >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() beyinsizler yazar olabiliyormu ya >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Ne yazarı ne beyensizi yaa,,
Beyinsizlerden özür dilemek gerekir,beyinsizler bunlar gibi düşünemezki , Her şeyden önce Başbakan a sen nasıl öyle konuşursun ,milleti için çalışan ,kürt türk ayrımı yapmayan biri için,yazıklar olsun yaaa, Mevlam sen kuvvetinle cevap ver zalimlere.. :'( Beyinsizler..ve hala bunları savunanlar var utanmadan ... Nankörlerrr.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Kendisinin üstün bir anlatma kabiliyeti ve etkileme sanatı vardır ama ne olduğunu geçen gün anladım...
Önceki programlardan birinde Nihat Genç baktım hüngür hüngür ağlıyordu: ''Müslüman arıdır!...Müslüman temizdir!...Allah bunları emrediyor bizlere!..'' vs vs... Diğer hafta Nihat Genç bu seferde şunları söylüyor: ''Ya kardeşim ben her hafta burda Allah diye ağlayan bir adamım...'' ___ Sanıyorum insan gösteriş için birşeyleri yapıyorsa ona inanmıyordur! Kaldı ki bu çok bariz... Her ne kadar etkileyici biri olsada Başbakan'ın tek saç teli olamaz! |
|
![]() |
![]() |
#25 |
![]() katılıyorum sana
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Sayın Orhu_N_utu_Kuran, ben bizzat kendisinden dinledim bize hitabını. Dinlediklerimide anlama kapasitesine sahibim. Öyle biryerlerde yapılan yorumlarla düşüncelerimi oluşturan biri değilimdir. Her nekadar Nihat Beye göre beyinsiz olsakta. Bence bana tavsiye ettiğiniz videoyu siz dinleyin.
"Bu böcekvari insanlardan aldığınız oylarla övünüyorsunuz... Bunlardan herkes oy alır. Bunlara şeker verende oy alır...." işte dinlediğim videodan bir kaç söz. Şimdi bunlardan sonra bende ne gibi bir saygınlığı kalmış olabilir sizce. Sayın Başbakanın yanındaki oportünistler diye zikrettiğiniz o isimler Başbakanımızın akıl danıştığı kişiler değil. "Yok mudur vardır belki ama onlar Sayın Erdoğanın yanında olan kişiler değildir." dedim. Bende ekipten bu sıfatı hakedecek kim olabilir diye düşünmüştüm. Ben bulamadım sizde bulamamışsınız zaten. Başbakanın Avrupaya ve Amerikaya karşı uyguladığı etkili siyaseti daha yakından takip etmelisiniz, acımasız bir eleştiri yapmışsınız. Bugüne kadar yapılamamış baş kaldırı bu hükümetle yapılmış olduğunu düşünüyorum. Mütekabiliyet esasına dayanan bir siyasetten yana olabilirsiniz. Bu bizi içe kapanmış ülke durumuna sürükler. Bize nasıl muamele edeceklerini öğretmeliyiz. Ayrıca özelleştirme ve Kürtlerle ilgili Sayın asimov un düşüncelerine katılıyorum. Saygılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() yazzııhhh sana da hiç bişey vermemiş ne boy, ne akıl, ne karizma... :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |