Ben o kadına acayip sinir oldum..Çok iyi olmuş haketmiş..Ne işin var kadın başına elin memleketinde..Barış elçisiymiş..Ne barışı ya..Git aç olan insanlara elçilik et,karınlarını doyur,onlarla yürü,onlarla resim çektir..Saçmalığın bu kadarınada pes..
Onu geçtimde bir adinin yaptığı rezilliği tüm ülke insanlarına mal etmekte ne demek oluyor..Tüm kanallar ''UTANDIK,REZİL OLDUK,ADIMIZ LEKELENDİ..'' diye başlıklarla ortalığı kızıştırıyorlar..Bir tane adam gibi adam çıkıpta demedi ki bir it yüzünden herkesi nasıl itlikle itham edersiniz diye.. O kadının ülkesinde günde kaç tecavüz olayı yaşanıyor bilmezler mi..? Yalnız ülkemde yapılıyor gibi gösteriliyor..Tüm ülkelerden geçmişte bir bizim ülkede tecavüze uğramış..Yalan...!!! Yüz yerde tacize uğramış kadın..Şansa bak her yerde tacize uğruyor burda tecavüz ediliyor..
Yeşim salkım hanfendiyi bilirsiniz oda yurtdışında geçirmişiti mübarek(!) yılbaşını..Onlara yapılan tacizleri,nasıl zor anlar yaşadıklarını ve nasıl zor kurtulduklarını anlatmıştıda bir kanal doğru düzgün olayın peşine gidipte doğru düzgün haber yapmadı..Ama burda elin nataşası taciz edildi diye ''vay siz misiniz bunu eden,Türk milleti şudur ,Türk milleti budur'' diye çıngar çıkardılar..Hemde bunu yapan Türk medyası.. ;) Ne günlere kaldık ya..Millet birbirinin hatasını örtmeye,kusurlarını gizlemeye çabalar,bizimkiler yedi cihana duyurmadan oturmuyorlar yerlerine..
Hiç üzülmedim çok iyi olmuş..