Bu haberi izlerken ızdırabımı anlatamam... Biz nasıl bir toplum olduk, nasıl değerlerimizi yitirdik, nasıl,nasıl, nasıl?
Bu soruların cevabını kendilerini unutmaya adamış, yok sayarak hayatlarını sürdüren! nev-i beşer utansın diye de serzenişle vermek, tatminkar olmasa da onların adına beni utandırdı... Toplumsal yozlaşmanın önüne geçmek, değerlerimize sıkı sıkıya bağlanmaktan geçiyor sanırım... Adaleti için tercih edilen atalarımızın emanetine, ne de güzel sahip çıkıyoruz, değil mi?
Valla kimse kusura bakmasın ben hiç utanmadım efendim..Neye utanayım..Neden utanayım..Benim babamın oğlumu tecavüz eden..Her milletin içinde böyle sütü bozuk,akli dengesi bozuk insanlar var diye güzelim ülkenin hepsine mal edilemez yapılan rezillikler..Çok kızıyorum bu duruma..Yapan yapmış,cezasını alacak işte..Yurtdışında yaşanan tecavüz olaylarının listesi yapıldı geçen newyork times ta.. en fazla tecavüz olayı Amerikada yaşanıyor diye..Manyak her yerde manyaktır..Kmse bilmez,çok iyi bir aileden çok rezil bir evlat çıkabilir de..Bunu tüm aileye mi mal edeceğiz..??
Ak partili bir vekil karısını aldattı diye haber çıkardılar,sonra tüm gazetelerde işte Ak Parti böyledir şöyledir diye demedik laf bırakmadılar..Biri bir terbiyesizlik yaptıysa bu herkese mal edilemez..Tamam toplum olarak daha fazla bilinçlendirilmemiz lazım ama bu kadar çıngar çıkartılmaz..Ben hiç utanmadım,hiçte üzülmedim..Çok iyi olmuş..Haketmiş mss barış elçisi.. ;)