Hayal zihinde kurulur kardeşim gözle görülmez düşünüp kafanda tasarlarsın gözle göremezsin ;)Böyle diyeceğinizi tahmin etmiştim tabi inanıp inanmamak size kalmış ama ben hayal görmediğime eminim ;)
cin görünmezz allah araya bir perde koymuştur insannlarla .. ben bu bildiğimle yürürüm ama gölge gibi görünüğünü duydum
Allahın izin verdiğine görünürler.. ;)
Mescidi aksayı Hz.Süleyman(a.s) Cinlere yaptırmıştır.Peygamberimizde cinleri görüp onlarla konuşmuştur..Abdül Kadiri Geylani hazretleride Cinleri görebilen onlarla konuşan bir Evliyaydı...
Tamam bunlar büyük insanlar ama sadece gören onlar değil.Günümüzde'de görenler var bak arkadaşında başına gelmiş bir çok insanın başına geliyor sence hepsi hayalmi görüyor..??
tamam görünür diyelim...allah bir çocuğa neden böyle birşey göstersin? çocuk melektir günahsız saf ve temizdir. neden korkutsun allah ...?
Vardır bir hikmeti Cinlerin kötü olanları korkuta biliyor mesela yeni doğmuş olan bebekler 40 gün boyunca pek yalnız bırakılmaz... Ayrıca Peygamberimiz zamanında'da bazılarına musallat olmuşlardı Peygamberimiz onlara bir dua öğretmişti onu okuyunca kurtulmuşlardı..