![]() |
#41 |
![]() ya bişey soracam milletin maili bana geliyo halbuki ne ben onları ekledim nede onlar beni birbirlerine gönderdikleri mailler bana geliyor sıkıldım artık napacam bi çözüm yolu gösterirseniz memnun olurum yoksa forumdan üyeliğimi mi kaldırıyım anlamadım?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() FORUMA BİR CHAT KISMI KONULABİLİR VE DAHA HIZLI Bİ ŞEKİLDE BİRBİRİMİZLE TEMASA GEÇEBİLİR KONULARIMIZI PAYLAŞABİLİRİZ.BENCE ÖNEMLİ CHAT KONULURSA İYİ OLUR.FORUM İÇİ İLETİŞİM İÇİN MÜKEMMEL OLABİLİR KİŞİLERİN BİRBİRİNİ TANIMASI,SOHBETİNİ GELİŞTİRMESİ VE DAHA YARARLI ÇALIŞMALARA ULAŞMASI İÇİN ÇOK GÜZEL ABDULLAH BEY
SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
![]() Burası bi siyasi parti forumu olduğu için geyik bölümlerinin fazla olması hoş durmuyor. Ne bileyim buraya sadece Ak Parti üyeleri gelmiyor. Başka partiden biri gelip en alttaki son atılan mesajlara baktığında orada dolu dolu bir içerik görmesi hoş olur. Ama ben ne zaman baksam orada forum oyunlarından bir başlık duruyor çünkü siyaset konuşulmuyor artık nedense. Mesaj sayısı her şey değildir hatta hiçbir şeydir.. Post kasmak için güzel paylaşım sağol gibi mesajlar görüyoruz artık..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() haklısın seçim öncesi daha çok siyasi mesele konuşuluyordu seçim sonrası ise geyik ve paylaşım arttı...ve tartışacak konuların sayısı azaldı ve provakatif arkadaşlar gelmez oldu ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Çok fazla geyik yapılıyor.Yani aşırı ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() belki gozumden kacmis olabilir ama yok sanirim.
donanimhaber.com'da "benim forumlarim" diye bir bolum var oraya takip ettiginiz topic'leri ekliyorsunuz ve tikladiginizda sadece onlar cikiyor. dedigim anlasildi sanirim ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
![]() Alıntı:
abılerle ablalarla bu sekılde tanısmıs oluorusss bu arada yarısmalar duzenleyıp hedıyeler yolanabılır uyelere kendı cektıgımız doga fotgrafkarını falan sergıleyeblırızz gıbı daha cok secenek konulabılır tabee |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|