![]() |
#1 |
![]() ![]() Bir gül düştü toprağa Bir gözyaşı düştü İki el silah sesi bozdu Gecenin pusuda bekleyişini İki mermi düştü toprağa Bir can düştü Bakir şiirlerimin kalemi kırıldı Son yaprağı da solmuş Bir sonbahar akşamında İstanbul’un Teslim olmuş yüreğim Gelgitlerine yüreğinin Hayat yolunda en son kulvara düştü Yorgun bedenim Bir gecenin sahte karanlığında Bir mum alevinde Bir gece ansızın Ansızın yorgun düştü Bir dostun sızısı düştü toprağa Ağlaması , gülmesi Gülmesi düştü Gecenin sahte karanlığına Gün yüzüne çıkmamış mısralarımın Eşlik ettiği bir yalnızlık içinde Güneşi balçıkla sıvayacak cesaretimin Gözlerini kör etti gece Ve bir daktiloda r tuşu oldum Sensiz kalınca bir anda Bir rolde Bir rakamda Bir rantta Bir rüyada Bir hayatta ne kadar varsam O kadar vardım işte Bir gül düştü toprağa Bir gözyaşı düştü İki el silah sesi bozdu Gecenin pusuda bekleyişini İki mermi düştü toprağa Bir can düştü Sahte ellerin kiralık kalemleri Kırdı şiirin belini Bir dostun gözyaşı düştü Kalemimin mürekkephanesine Ne zaman yazmak istesem iki satır Ne zaman aklıma gelsen Deli rüzgarlar esti arkamdan Ne zaman arasam seni Kovaladı yelkovan akrebi Tamamlayamadı izdivacını köstekli saatim Aldığım nefeslerime Senin karbondioksitin karışırken Ümitlerin ardında sakladığım Bir ebemkuşağı düştü Bir gece ansızın rüyama Karabasanların duygu nöbetlerinde Hüzün işgalindeyken yüreğim Bir yalnızlık düştü geceye Hain pusularında sevdanın Paslı bir ranzanın Duvara bakan yüzünde tutulmuş çetelem Sıvası dökülmüş küf kokulu bir duvarın sırtında Son kullanma tarihi geçmiş Bir özgürlük düştü geceye Yine cezaya girecek Yine cezalı ödenecek bu özgürlüğün bedeli Yine sevgi kaybedecek Yine kahredecek bu yürek Bir kahır düştü geceye Bir sevda Yaralı iki yürek Kınalı iki mermi düştü iki yana Alt tarafı bir gece Bir gece düştü geceye alt tarafı Ve türküsü sensizliğin Ve yalancı mavisi Bir gül düştü toprağa Bir gözyaşı düştü İki el silah sesi bozdu Gecenin pusuda bekleyişini İki mermi düştü toprağa Bir can düştü Ve şiir düştü geceye Ve bir ben düştü Ve geceye ben düştüm hesapsızca Bir ben düştü Bir şiir düştü geceye .... Umut AK
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir şiir düştü geceye ....
...vede çok güzel oldu.....sağolasın... |
|
![]() |