AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 05-10-2008, 13:24   #11
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart Kutlu doğum haftası uydurma
Alıntı:
Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Ben “namaz 3’tür” demedim, “Kuran’da anılan namaz vakitleri 3’tür” dedim. Süleyman Ateş
"Açık fikirli İslâm bilginleri olsa, bu zamanda namaz vakitlerini Kuran’ın çizgisine(Ona göre 3 vakte) çekerler. İslâm daha kolay hale gelir ve bir çok insan İslâm’a kazandırılır".(Süleyman Ateş)
oh ne ala memleker birilerine islami kazandiracagiz diye iabdetleri kirpalim, islamin özünü mahvedelim..
Ben bir olayi anlatayim buralarda cok anlatilir..
Bir gün almanya da müslüman bir isci, hristiyan bir isciyle sohbet ediyor mus ona demiski ya sen hristiyansin gel müslüman olda sende cennete gel..
hristiyan demis ya sizin dininiz cok zor ben yapamam bir cok emir, ibadet var bizim eleman hemen herseyin bir kolayi var demis..
hristiyan demiski ya sizde namaz var ben kilamam..bizimkisi ya kaza yaparsin yada sonra kilarsin bende kilmiyorum zaten digeri ya sizde hac ibadeti var ben yapamam ya durumum iyi degil dersin, gitmezsin bende yapmiyorum zaten, ya sizde zekat var ben veremem bizimkisi bir kilifina uydurursun vermezsin ya sizde icki yasak demis bizimkisi ya cok önemsemezsin bende iciyorum demis, digeri ya oruc tutamam demis bizimkisi hastayim dersin gecersin bende tutmuyorum zaten demis..
hristiyan bayagi bir sormus sonra demiski ya ben zaten müslümanim bizimkisi hemen atlamis nereden anladin cünkü ben bunlarin hic birini yapmiyorum ki!..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)