AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 05-13-2008, 23:47   #21
Kullanıcı Adı
anatolia
Standart Milli gazetenin reklam rötüşü
gereksizzz
anatolia isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2008, 00:06   #22
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bayanlar açıldıkça güzelleşiyor.
:o :o

milli gazetenin görüşü belli bu görüş doğrultusunda yaptığı rötüşte gayet yerinde olmuş :-* hı gerek varmıydı diye sorarsak zaten hergün karşımızda yarı çıplak insanları görüyoruz gördüklerimizin yanında bu hiç kalır gibi geldi :-\
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2008, 00:08   #23
Kullanıcı Adı
Bostancı
Alıntı:
Bu kadarına pes. Ben reklamcı firmanın yerinde olsam Milli Gazete denen gerici gazeteye dava açardım. Kadınların bacağı gözükünce ne oluyorsa artık? Bayanlar açıldıkça güzelleşiyor. Tabii bunu Milli Gazetecilere, Adnan Hocacılara anlatmak zor. Yaptıkları tek şey şekilcilik. Sana ne kadının bir yeri açıksa. Size mi kaldı?

Yazıklar olsun böyle gerici, çağdışı zihniyete. Siz böyle yaptıkça Kemalist'ten daha çok laikçileşiyorum. Normal insanı bile çileden çıkarıyorsunuz. Kardeşim işiniz gücünüz yok mu? Yeter yaydığınız bu gericilik.
"Medeniyet açmaksa bedeni desenize hayvanlar bizden'de medeni"(Mehmet Akif Ersoy)

Sen o gazetelerin'de boy,boy çıplak kadın resmi basan kadın pazarlayıcısı,sapık gazeteleri okumaya devam et bay ilerici bey..
Bu gericilikse biz gericiyiz halimizden'de memnunuz sende gönlünce ilerle seni tutan yok ;)
Ahlaksızlık,namuzsuzluk,hayasızlık,iffetsizlik ilericilikse alın başınıza çalın o ilericiliği ;)

Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2008, 00:19   #24
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alabildiğine "çağdaş" olmak bu olsa gerek ... "Laikçilşemek" tabiri de yeni bir literatür gerektiriyor hani ... değer deyince akla ne gelir bunu da sorgulasak, ne adına yaşanmalıdır hani ... Alabildiğine özgürlük nereye kadar tatminkar kılar ...Bunlar çok kafa karıştırıcı sorular olmasa gerek ... ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2008, 00:20   #25
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Alıntı:
Bu kadarına pes. Ben reklamcı firmanın yerinde olsam Milli Gazete denen gerici gazeteye dava açardım. Kadınların bacağı gözükünce ne oluyorsa artık? Bayanlar açıldıkça güzelleşiyor. Tabii bunu Milli Gazetecilere, Adnan Hocacılara anlatmak zor. Yaptıkları tek şey şekilcilik. Sana ne kadının bir yeri açıksa. Size mi kaldı?

Yazıklar olsun böyle gerici, çağdışı zihniyete. Siz böyle yaptıkça Kemalist'ten daha çok laikçileşiyorum. Normal insanı bile çileden çıkarıyorsunuz. Kardeşim işiniz gücünüz yok mu? Yeter yaydığınız bu gericilik.
en değerli mücevherler sarılıp sarmanarak saklanır öyle korunur ben kadının açıldıkça değerini kaybettiğini basitleştiğini düşünüyorum ;)
sizin görüşünüze de kesinlikle karşıyım ama saygı duyarım herkes aynı düşünecek diye birşey yok sonuçta ;)
ama benim anlamadığım çağdaşlığı nasıl olur da açılmakla tanımlayabiliyorsunuz bizi nasıl oluyor da sırf muhafazakarız diye gerici olarak itham edebiliyorsunuz bunun cevabını cidden merak ediyorum
acaba bizim bedenimizi örterken aklımızı da mi örttüğümüzü düşünüyorsunuz eğer bu mantıkla düşünürsek o zaman bedenini açanlar aynı zamanda akıllarını da açtıklarından kafadan üşütük oluyorlar :D :D (yanlış anlaşılmasın bu çağdaşlığı açıklıkta gören zihniyetle düşündüğümde vardıgım düşünce artık ne kadar mantıklı bilemem :D)
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2008, 00:27   #26
Kullanıcı Adı
eddie
eğlenceyi kaçırmışım peh
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2008, 00:28   #27
Kullanıcı Adı
Bostancı
Birileri laiklik Dinsizlik diyorduya...Şimdi bu arkadaş yeni bir çığır açtı hani giderek laikleşiyorum diyorya..Yeni bir soruyla karşı karşıyayız...
Laiklik ahlaksızlıkmı..?
Alt 05-14-2008, 00:43   #28
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Kadın açıldıkça güzelleşiyormuşmuş...
Sen nefsini mutlu etmek için çevrende açık saçık giyinmiş ya da hiç giyinmemiş kadınlar görmek iste,
sonra iki ya da üç evlilik yapanları eleştirirsin!!

Ne farkınız var ki onlardan...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-14-2008, 00:44   #29
Kullanıcı Adı
Demokrat
Sözüm meclisten iceri insanlar liberal takicagim diye resmen "ot bir toplum" empoze etmeye calisiyor.. 8)

Alt 05-14-2008, 00:47   #30
Kullanıcı Adı
Bostancı
Alıntı:
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bende senin gibi "güzelligi ciplaklikta" arayan sözde cagdaslara yaziklar olsun diyorum, hayvanlar ciplak geziyor o zaman onlardan daha medenisi yok desene ;)..
reklam veren bunu göze almiski reklam vermis, 3. sahislari enterese etmez bu olay..sen ciplakliktan biz ise mahremiyetten yanayiz, herkes ayni görüste olacak diye bir kaide yok ;)
Hayvanlar çıplak dolaşıyormuşmuş. Sizin gözünüzde mini etekliler de çıplak. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun.
Arkadaş bence git doktora sana numarası büyük bir gözlük versin baksana çıplaklık abidesi mini eteklileri'de örtülü görmeye başlamışsın :D

Haa anadan doğma çıplaklığı kastediyorsan merak etme bu gidişle yakında oda olacak o zaman tam Laikleşçeksiniz :D

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)