Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Erkekler Niye Küpe Takar? | |||
Nineside Küpe Taktığı için |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3.85% |
Anneside Küpe Taktığı için |
1 | 1.92% |
Ablasıda Küpe Taktığı için |
2 | 3.85% |
Teyzeside Küpe Taktığı için |
0 | 0% |
TÜRK GENÇLİĞİNE Yabancı güçler tarafından uygulanan asimilasyona maruz kaldığı için |
47 | 90.38% |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#71 |
![]() Burada neyi savunuyoruz anlamıyorum.
Saçı uzatmak bile, bayanlara benzememek kaydı ile caizken, zamanımızda bayan takısı olarak kullanılan " küpe " nin neyini savunmaya çalışıyoruz ? Evet " küpe " bayan takısıdır, bunu kullanan erkek (!) lerde, bayanlığa özeniyor demektir. Yapmasınlar diyen yok, yapsınlar ama neye benzediklerinide bilsinler. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() hala anlamış degilim neden taktıklarını :-\ ama bazı çocuklara da yakışıyor hani :D
ayrıca be bu küpe olayını etik bulmuyorum,takan arkadaşlarımızın acilen çıkarmalarını tavsiye ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Basortusune karisilma nedenleri farkli. Bence basortusune gelmeden once daha basite indirgeyebiliriz.
Dunyadaki her hangi bir insan, her hangi bir gun senden cok daha ustun bir konuma gelebilir. O yuzden her insana saygi duymak lazim ve eger kufure girmiyorsa da o an itibariyle sevgi de duymak lazim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() Küpe sanıldığı gibi kadınlara has bir takı değil. Hatta tarih boyunca daha çok erkekler tarafından takılmış. Küpe tarihte sadece süs ve etkileme aracı olarak da kullanılmamış.Toplumumuzu ornek alırsak kımı yerde artık normal karsılanırken Anadolunun hala bırcok kentınde erkege yakıstırılmamaktadır..Yakıstıgını dusunen taksın derim ama bazı yerlerde oyle bakarlarkı kendısıde ıster ıstemez rahatsız olucaktır..Bu sebepten hangi kulturun bayan olarak bakmamasında rahat hissederse takmasında sakınca yoktur kanımca... ya sen takarmısın dıe sorsalar bende beni bozar derdim
![]() takanada delikanlı adam küpe mi takar derlerdi..boyle yetısınce kolay degıl kupe ile ortalıkta gezınmek ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() Zaten önemli olan küpeyi takıp takmamak değil, önemli olan küpe taktığınızda kişiliğinizin değişip değişmediğidir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
Efendim ben de hepimiz takalım da gezelim demiyorum.Sadece özgürlüğü savunmak zorundayız.Kimseyle dalga geçilmez. Eğer günah aranacaksa kınamanın hükmünü hatırlayarak,düşünelim. Kimseyi kınamayalım.İsteyen istediğini taksın |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() tekrar söylemek isterim ben küpe takan erkekleri savunmuyorum kesinlikle
yanlış mı evet yanlış kesinlikle ama benim anlatmak istediğim bu anket fikirlerin ne yönde olduğunu ölçmek için açılmış bir anket değil bu ankette fikir zaten belli hadi dalga geçelim deyip açılmış olan bir anket ve bence bu yanlış |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
![]() Alıntı:
Ben erkek gözüyle baksamda o kulağına küpeyi takıp ben kadınlara benzemek istiyor diye bas,bas bağırıyor (: |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||