Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Erkekler Niye Küpe Takar? | |||
Nineside Küpe Taktığı için |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3.85% |
Anneside Küpe Taktığı için |
1 | 1.92% |
Ablasıda Küpe Taktığı için |
2 | 3.85% |
Teyzeside Küpe Taktığı için |
0 | 0% |
TÜRK GENÇLİĞİNE Yabancı güçler tarafından uygulanan asimilasyona maruz kaldığı için |
47 | 90.38% |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#111 | ||
![]() Alıntı:
İstemesede benziyor ama. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
![]() Islam da kupe takan erkek kadina benzer diye nerde denilmistir lutfen bize gosterir misiniz Necip Fazil?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
![]() (Erkeğe benzemeye çalışan kadın, kadına benzemeye çalışan erkek bizden değildir.) [İ.Ahmed]
(Kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun!) [Buhari] (Erkeklere benzeyen kadınlara ve kadınlara benzeyen erkeklere Allah lanet etsin!) [Taberani] Yetermi bu deliller..?? Peygamberimizin lanet ettiği adamları savunmayın burda bana..! Günahı savunan günahı işleyen gibidir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
![]() Kimse kendini İslam yolunda,diğerleri kafir özentisi olarak görmesin.
Burada anlama kapasitesi herkesin aynı olmayabilir. Bizler salak da olabiliriz. Ama durup dururken işi alim ve cahil konuşuyor ortamına çevirmek en azından nezaket kurallarına uymuyor. Küpe takan kafir değildir.Buna inanmıyorum.İnanan varsa kendi imanı ile meşgul olsun çünkü yanlış yolda. Peygamber efendimizin sözlerini bazen olmayabilecek konulara çevirmeği de yanlış buluyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Yakında eteği de erkeğe giydirir, hadi etek nasıl oluyorda bayana ait oluyor diye sorarsınız siz, bende sadece bu helinize güler geçerim
![]() VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
![]() Alıntı:
ama küpe takanlarla dalga geçmekte yanlıştır kendi görüşüdür karışamayız |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
![]() Bostanci o zaman biz burada hic birsey konusmayalim!..fikir söylemek bile dinden cikmak olarak lanse ediliyor, biz dinde yok demiyoruz biz diyoruz ki takan ne icin takiyorsa en basta onun sorunudur, ortada bu konuda kesin bir hüküm yokken onlari günahkar ilan etmek yanlistir..
Bizler kendimize uygun görmüyoruz, özenti ve asimile kabul ettigimiz icin takmiyoruz takaninda kendine göre gerekcesi vardir orasi bizi ne kadar ilgilendirir ;) |
|
![]() |
![]() |
#119 |
![]() işkembe-i Kübrasından konuşan yeni Alim ve Muallimlerimiz varken, biz hadisleri referans alan cahil cühelalara laf düşmez Murat Azizim. ;)
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
![]() Bir grup erkeğin eline kına yaktığını (kadınlara benzemete çalışan birini )Efendimiz görünce onları sürgüne gönderdiğini de duymuştum ... Peygamber Efendimizin sözlerini çeviren olduğunu düşünmüyorum..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir) | |
|
|