Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Erkekler Niye Küpe Takar? | |||
Nineside Küpe Taktığı için |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3.85% |
Anneside Küpe Taktığı için |
1 | 1.92% |
Ablasıda Küpe Taktığı için |
2 | 3.85% |
Teyzeside Küpe Taktığı için |
0 | 0% |
TÜRK GENÇLİĞİNE Yabancı güçler tarafından uygulanan asimilasyona maruz kaldığı için |
47 | 90.38% |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#151 |
![]() Evet kimse kimsenin tercihine karismiyor ama anket karisiyor, anket bu tercihi resmen dalgaya almis, gönderme yapmis ve insanlarai alaya almistir..
Simdi chp nin sitesinde basörtülüler neye benziyor diye bir anket acilsa ve siklar arasinda ortacagdaki insanlara, arabistandaki bedeviye, karafatmaya diye siklar olsa hepimiz veryansin eder, onlara demedigimizi birakmayiz neden ayni tepkiyi karsi görüs icin göstermiyoruz!.. Abi seninde dedigine bak hic basörtüsüyle, küpe bir tutulur mu diyenler olacaktir asla öyle bir düsüncem yok ben küpe Velev ki özenti icin takilsa bizi ne kadar ilgilendirir ki onu anlatmaya calisiyorum! |
|
![]() |
![]() |
#152 |
![]() İlginç olan başka şeyler var aslında ama, ne anlatmanın, nede üzerine düşmenin zerre kadar önemi yok ...
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
![]() teşekkür ederim bir başka..ne bileyim yanlış anlama modada o yüzden..ama sana güzevenim tamdır..hatta tastamamdır.. ;)
alınan yok şükür o yüzden alıntıya devam..bunlar farklı farklı yerlerden toplama alıntılar.. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
![]() Bir yorum yazıyoruz ardından sence bence olmaz İslam hukuna gore olur dıyolar..Arkadasım zaten foruma İslam alimi olarak gelmedım kı ..Yazarsın yorumunu dersın kı ben İslam da caiz olmadıgını dusundugum ıcın takmıyorum takanıda dogru bulmuyorum kımsede bısey demez.Ama baskasının yazdıgı yoruma mudahele edipte sonra burası laik ve demokratik bir ulke dersen orasıda komedi olur ;) Arkadaslar bisey sorcam kadına benzememek ıcın takılmaması gerekiyor ama bır yere gıdıyorsunuz erkeklerde kadınlar kadar takıyor ve kımse kadına benzemek ıcın takmıyor? Peki bu sefer taktık mı yıne caiz olur mu olmaz mı bilen varsa cevaplandırsın ..saygılarla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
![]() Herkes istedigini yapar kardesim..
Hesabini Allaha verir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
![]() Sen istediğini yap cartman, sana herşey mübah ;)
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
![]() Eğer ''ilginç'' olan şeyler insanların kişisel hareketleri/tavırları/yaşamları ile ilgiliyse lütfen orda durun Yusuf Bey...
Uyarıya eyvallah ama insanları yaşamlarından dolayı yargılamak yada ''iğnelemek'' yakışık almaz... (Nelerden bahsettiğinizi iyi bildiğim için sizin gibi iğnelemeler yerine açık konuşmayı severim) |
|
![]() |
![]() |
#158 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
![]() Alıntı: