Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Erkekler Niye Küpe Takar? | |||
Nineside Küpe Taktığı için |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3.85% |
Anneside Küpe Taktığı için |
1 | 1.92% |
Ablasıda Küpe Taktığı için |
2 | 3.85% |
Teyzeside Küpe Taktığı için |
0 | 0% |
TÜRK GENÇLİĞİNE Yabancı güçler tarafından uygulanan asimilasyona maruz kaldığı için |
47 | 90.38% |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#161 |
![]() Kişiliğin beni hiç alaka etmez Emre kardeş. Onlar ile alakalı bir sıkıntım olursa bizzat seninle görüşürüm.
Bundan bir sıkıntın olmasın. Duracağımız ve kalkacağımız yerleri çok iyi biliriz. ;) VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
![]() Ben kimler Alim ve Ulema diye açıklama yapmıştım cartman, senin ismin Hadislerde geçmiyor, bizim işkembe-i kübracılara sor, onlar sana fetva verirler
![]() VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
![]() Bostancı, Allah c.c. Emanet Azizim ;)
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
![]() ![]() VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
![]() Alıntı:
Kimse kimseyi papazla mukayese edemez! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
![]() İsteyen taksın,isteyen takmasın dedim'de takanların neden taktığını'da sormamız,anlatmamız gerekiyor...
Herkezi her konuda özgür bırakırsak yarın ne olur bu ülkenin hali..? O zaman afederesiniz ama yarın adam sokağa çırılçıplak çıkarsa canım onun kişisel tercihi deyipde geçicekmiyiz..? Bozulmayı elemizden geldiğince düzeltmeliyiz.. Ben küpe takan birisiyle alenen dalga geçmedim o dediklerim sadece düşüncede kalıyor ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
![]() Birde şu çok önemli...
Düşünce olara her ne kadar İslamiyet'ten başkasını tanımasamda; içinde yaşadığımız sistem ve partimizin açıklanmış olan misyonu nedeniyle olaylara sürekli İslam açısından bakarak değerlendirme yaparsak olaylar yanlış yöne kayabilir... Tabi ki bu durum İslam'a tamamen ters bir durum ama ne hikmetse biz böyle bir olayı aslında Cumhuriyetle yönetilen ve Demokrasiyi barındıran bir ülkede İslam'a göre değerlendiriyoruz ve sorunlar buradan çıkıyor...Yani insanların birbirinin tercihlerine ''saygı duyarız'' demesi gerektiği bir ortamda yaşıyoruz... Keşke küpe takan erkeklerin barındığı bir toplum hiç olmasaydık ama takanlar var ve bize de eyvallah demek düşer...Onun tercihi... |
|
![]() |
![]() |
#170 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 25 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 25 Misafir) | |
|