Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Erkekler Niye Küpe Takar? | |||
Nineside Küpe Taktığı için |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3.85% |
Anneside Küpe Taktığı için |
1 | 1.92% |
Ablasıda Küpe Taktığı için |
2 | 3.85% |
Teyzeside Küpe Taktığı için |
0 | 0% |
TÜRK GENÇLİĞİNE Yabancı güçler tarafından uygulanan asimilasyona maruz kaldığı için |
47 | 90.38% |
Katılımcı sayısı: 52. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#211 |
![]() isteyen taksın...
(erkek adam deldirmez) :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#212 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#213 | ||
![]() Alıntı:
senin için demedim herkes için söyledim ayrıca dinin emrini yapmadığını ön koşul olarak alıyorsunuz ben dinin emri var mı yok mu onu söylemiyorum o erkeğin kadına benzemesi hadislerinden ve benzerlerinden de haberdarım ama oradan bir yorumla gidiyorsunuz ben yorum yapmam(dinle ilgili)alimlerin"tefsir"lerinden yani yorumlarından konuşmayı seçerim siz bir hoca gibi yorum yapıyorsunuz ben size hayır öyle değil demem,ancak öyle yorumlanmayabilir derim siz de bak Allahın emirlerini yapmayanlar ne ceza alır diyorsunuz ama karşınızda dinle alakası olmayan bir insan yok hepimiz araştırıyoruz,hiç birimiz hoca değiliz onları bilerek birbirimize cehennem korkusu vereceğimize cennette beraber olmayı dua edelim birbirimizle tartışmak beni rahatsız ediyor |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |||||
![]() Alıntı:
Sen ne acidan sakincali buldun, yok baska nedeni varsa zaten bayanda degilsin birak onu bayanalr düsünsün ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#216 | |||
![]() Alıntı:
Benide rahatsız etmeye başladı (: Seni kırdıysam özür dilerim ;) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
![]() estağfirullah ben sevdiklerimden kırılmam
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
![]() bugün küpe takalım yarın iskoçlar gibi etek giyelim nasıl olur ama :D
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
![]() Alıntı:
Erkekler serseriliğiden veya özentiden takıyor. Bence bayanlarda takmamalı. Hangi amaçla olursa olsun vücudun bir yerini süs takma amacıyla deldirmek bana doğru gelmiyor. İkincisi, bir davranışı, bir olayı değerlendirirken, her zaman olayın dini yönü düşünülemez. Benim sözlerimde de en ufak bir dini anlam bulunmamaktadır. Üçüncüsü de, konu bayanları ilgilendirdiği için benim konuşma hakkım yoksa, niye forumda her çeşit konuyu konuşup tartışıyoruz? Yeri geliyor bir sporcunun davranşını tartışıyoruz, (tamamen o sporcuyu ilgilendirdiği halde) yeri geliyor kulağına küpe takan erkekleri tartışıyoruz. Bu konularda da taraf olmadığımıza göre susmamız gerekmez mi? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
![]() ama ben latife yaptim ki
![]() Yoksa vücutlarina zarar vermeleri nedeniyle mi dogru bulmuyorsun? |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|