![]() |
#1 |
![]() En güzeli tabi ki Çağrı filmi.Ömer Muhtar'da vazgeçemediğim filmler arasında.
Malcolm X aynı şekilde. deniz gezmişi anlatan 'yarından sonra' filminide severim her ne kadar abartı üzerine yapılmış olsada. Metin Yüksel,Recep Tayyip Erdoğan,Şeyh Ahmet Yasin,ve Fatih Sultan Mehmed'in filmleride çekilir umarım :-* Osmanlı ile ilgili güzel bir film yapılması lazım.Ülkeyi yönetenlerden bişeyler bekliyorum bu konuda :-X Sizin en çok beyendiğiniz gerçek hayattan uyarlama film hangisi ? Ve kimlerin filminin çekilmesini istersiniz ?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() benim :P dermisim..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O kadar çok düşüncem varki bu konuda herkes Osmannlı ve Eski Türklerle ilgili flim ister..
Ben Necip Fazılın f.y. isterim Mevlana(ADAM GİBİ!) Turgut Bey ...dolu yani. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() attaürk ve kurtuluş üzerine çok film yapıldı,belgesel çekildi.Ülkeyi yönetenler yaptırmıştır sanırım bunları.Kenara biraz para koyup güzel anlı şanlı Osmanlı filmi neden çekmiyorlar bunuda anlamış değilim.Sansür olsun bu olsun bir çok şeyi anlamadım gitti :-*
Çok ihtiyacımız var bir Osmanlı filmine. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Osmanliya ait bir cok dosyanin yakildigini biliyorsunuzdur.. Neden filmine izin versinler ki?.. Hem filmi yapilsada tam anlamiyla ne kadar yansitabilirler, bir cok bilgi kayipken?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Tabi Türkler beceremez,illa yabancılar işin içinde olmalı :-* Mesela Yüzüklerin Efendisini yapan kişilerin işin içinde olaması güzel olur. Türkiye Osmanlı filmi yapamıcak kadar fakir bir ülkede değil. Yurt dışında da büyük ilgi olacağını düşünüyorum.Avrupada,Asyada,arap ülkelerinde vs. Bu arada Türklerin barbar olmadığıda anlatılır :-* Yunan filmleri aldı başını gitti.Özellikle Truva ve Sparta :-* |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hudaverdi o zaman senin yonetmen olman gerek :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Quentin Tarantino'le olursa neden olmasın :D
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ben fatihi oynarım hocam sen çek yeter ki 5 kuruş almam
yüzüklerin efendisini çeken fethi çekse ben o filmi 200 defa izlerim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Osmanlı Devleti seri filmi hayalimde ki bişey.Yönetmen olup çekmek isterim. :P
Tarihi olmayanların bu kadar çok tarih filmi çekip, bizim sıfır çekmemiz kabul edilemeyecek bişey. > ![]() Puff...Yönetmen olacam ki... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|