![]() |
#1 |
![]() Meclis Başkanlığı seçimiyle ilgili son gelişme..
Cafesiyaset.com'un edindiği bilgilere göre, AK Parti yönetimi Meclis Başkanlığı'na Zonguldak milletvekili ve eski Milli Eğitim Bakanı Köksal Toptan'ı aday göstermeye karar verdi... KÖKSAL TOPTAN KİMDİR? İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Köksal Toptan aslen Rize'li. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hemşehrisi...Bir süre serbest Avukatlık yaptı..Askerliğini Yedek Askeri Hakim olarak yapan Toptan, Zonguldak Belediye Meclis Üyeliğinde bulundu. Türkiyem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. V, XVII (Ara Seçim), XVIII inci Dönem Zonguldak, XIX, XX nci Dönem Bartın Milletvekili. Devlet Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı, Kültür Bakanlığı görevlerini ifa etti. 22 Temmuz seçimleri öncesinde TBMM Adalet Komisyonu Başkanı idi. Evli, 3 Çocuk babası...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() TOPTAN BARTIN DEĞİL ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ama 19. ve 20. dönem Bartın milletvekilliği yapmış...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hayırlısı inşallah sorunsuz geçer bütün oturumlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hade hayırlısı olsunnnnn
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() meclis başkanlığının neden bu kadar abartıldığnı anlamış değilim bana göre protokol dışında fazla bir önemi yok....
bir dışişleri bakanlığı daha önemlidir diye düşünüyorum |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Meclis Başkanlığı en önemli kurumlar arasında yer arıyor TBMM nin başkanı olmak sence önemsizmi ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() paylaşım için sağol
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Cumhurbaşkanlığına ne başbakan ne dış işleri bakanı vekalet eder;TBMM başkanı vekalet eder..Çok önemli bir kurumdur...
Ayrıca şu an gündemde meclis başkanlığı var;dış işleri bakanlığıyla mukayese edilmesini anlayamadım ben...Şu an gündemde olan şeyi konuşuyoruz sadece... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yha iyice moralim bozulmaya başladı.
tayyip erdoğan'a korkusuz diye oy veren milletim yanıldı galiba. karısının Başı açık kimseleri getirecek kadar mı korkuyorduk biz. yarın da cumhurbaşkanının eşinin başı açık olursa ne olacak. onlara nasıl kapalıyken sorunsa bana da açıkken sorun....!!! ben bu güne kadar belki de hepinizden fazla akpartiyi savundum. partiye üye değilim ama halkla aram iyidir. almanyada ve türkiyede bu güne kadar saatlerce oturup büyüklerime ve küçüklerime tayyip erdoğanı anlatıp savundum. hep de dedim ki tayyip erdoğan, abdullah gül, bülent arınç kardeş gibidir aralarında hiç husumet çıkmaz.... baktım ki blent arınçın partide önü kesiliyor. neden muhafazakar diye.... hani akparti muhafazakarlık çizgisini benimsemişti. hani biz muhafazakar demokrattık. ne oldu benm çizgime. tayyip erdoğan bize n demişti. kardeştik değil mi biz. n oldu o halde. balık baştan kokar. CHP den korkarak bu işler yapılacaksa işte bir akpartili olarak bağırıyorum AKPARTİ İSTİFA!!! AKPARTİ İSTİFA!!! AKPARTİ İSTİFA!!! Ben bu cümleleri yazarken içim kanağlıyor ama gerçekler bu. CHP den adaylar alındı partiye neden? ILIMLI olmak için. bu bir acizlik göstergesidir. SEN ILIMLI OLACAĞINA O ILIMLI OLSUN diyen bir halka hayır ben ılımlı olmalıyım dedi tayyip erdoğan. %47 ile gelen bir iktidar :% 20lik kişilerden korkarak iş yapacaksa yapmasın. Ertuğrul Günay mış.... neden alındı o adam bu partiye.... niye alındı. soruyorum... ben sağcıyım merkez partisi demek ılılmlı demektir sırf bunun için sırf ILIMLI gözükebilmek için(halka gözükmeye çalışsa tamam ama CHP ye ılımlı gözükmeye çalışıyor) Bu ve bunun gib adamları aldılar partiye... ve göstermeye çalıştılar ılımlıyız diye. konuşanı susturdular. TAYYİP ERDOĞAN 21.YÜZYILIN ATATÜRKÜ MÜ? diye sorduklarında bas bas bağırdım EVET O 21. YÜZYILIN ATATÜRKÜDÜR. diye ama meğer o ATATÜRK değilmiş. Benzer bir yanı bile yokmuş. Bülent Ecevit fiziksel olarak abd başkanının önünde nasıl elpençe divan durduysa.... Tayyip erdoğan da SOLCU VE CHPlilerin önünde fiziksel olarak olmasa da elpençe divan durmuştur.. allah sonummuzu hayır etsin. Allah tüm siyasetçilere irade versin. Korkusuz kişileri başımıza getirsin. amin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|