|
![]() |
#1 |
![]() Ben: Selamün aleyküm kardeşim nasılsın?
Dolunay Kadim: Ve aleyküm selam, iyiyim sen nasılsın? Ben: Teşekkürler bende iyiyim. ...... (Aradan biraz zaman geçer) Ben: Eee anlat, suskunsun bugün. Dolunay Kadim: Kusura bakma ya, bir arkadaşımın bilgisayarına uzaktan bağlandım da sorunu vardı. Ben: Yok estağfurullah ;) Dolunay Kadim: Ee sen anlat dersler nasıl? Ben: Kardeşim ya geceleri yatıyorum, aklıma hep bitirmediğim konular geliyor ne yapacağım bilmiyorum. Uyuyamıyorum olmuyor. Dolunay kadim: Anladım, ama yatağa girdiğinde sadece uykuyu düşünmelisin. Bak insanlar çoğunlukla bulundukları an dışında yaşarlar.ya geçmişi düşünürler ya da geleceği,bulunduğu anı yaşayan çok az insan var. Uyurken sadece uyumak lazım, ders çalışırken de sadece ders çalışmak. Ben: ;) Anladım. Bende bu yüzden sadece uykuyu düşüneceğim ana kadar bekliyorum. Dolunay Kadim: Anladım. Ne demiştik; "Nokta kadar ışık varsa İstikrarla yine yürü. Karşında Güneşi bulacaksın" -Sende bir ışık var görüyorum. Ben: Teşekkür ederim ![]() Dolunay Kadim: Ama unutma plan şart, planlı olursan huzurlu olursun, başarılı olursun. Ve neticesinde, İstikrar! istikrar! İstikrar! Ben: :o :o :o
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|