![]() |
#11 |
![]() Meclis Başkanı eşi açık, Cumhurbaşkanı'nın kapalı olacak.. CHP ile değil Devllet ile yapılan anlaşma bu ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() arkadaslar gözünüzü seveyim bari biz yapmayalim..insanlari eslerinin basinin örtüsüne göre bari bir ayirmayalim..
sayin toptanin esinin basinin acik olmasi bu görev icin yetersiz oldugu anlamina gelmez..biz hep o insanlari kisilerin beyninin icindekilerine bakin, haniminin basinin örtüsüne degil demiyor muyduk.. simdi nasil oluyorda esi basörtüsüz biri gelince tbmm baskanligini gitmis bir kale olarak görüyoruz..ben buna katilmiyorum unutmayin bu partiye oy veren nice basi acik insan var.. bizler her halde kale fethetmece oynuyoruz..son kalede herhalde cankaya köskü ne diyeyim o zaman size "gazaniz mübarek olsun" |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() hangi devletle beee AMERİKA ile mi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() HAYIR ama şu an çok sinirliyim.
başı açık diye seçiyorlar bu kadar korkaklık ibaresi görüldü mü |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() zaten baştan bir yanlışlık var KÖKSAL TOPTANIN bu partide işi ne?
ama haklısın. Bülent arınç açısında ama neden başı kapalı değil. bu bir pazarlıktır. ÜÇÜNÜN DE KAPALI OLMASIN HESABINI yaptılar tayyip erdoğanın önüne koydular bence. o da yaptı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Parti bölünsünmü tarafsız ve etkisiz bi makam olan TBMM başkanlığı yüzünden... Şimdi diyelimki üçüde başörtülü oldu olaki olumsuz bir durumda, bu sefer içerdekilerin aykırı sesleri çıkmaz mı? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() nasıl bu güne kadar kısık da olsa aykırı ses çıkaranlar listeye alınmadıysa onlar da susturulabilirdi kardeşim.
ayrıca tayyip erdoğanın şahsı da benim hayranlığımı kaybetmiştir. onun için artık yorum yok. kendi haline bırakacağım. ve birisi yanımda (ki çok oluyordu ve heryerim ağrıyana kadar savunuyordum) küfür etse dahi savunmam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Erken konuşuyorsun, biraz daha RTE gibi ileri görüşlü olmanı tavsiye ederim...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|