![]() |
#41 | ||
![]() Alıntı:
![]() Aslında bu yaz öğrencem hırs yaptım galiba... (: |
|||
![]() |
#42 |
![]() Okumak isteyen arkadaşlar, 8. Hatimde eksikleer vardı. Tamamlarız inşallah, desteğinizle.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#43 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
#44 |
![]() bende biliyorum ama çok yavaşım
![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Bunlar hiç önemli değil. Kolayları alır, belki de bir cüzü birkaç kişi arasında paylaştırırız. Yeterki isteyin siz.
![]() |
|
![]() |
![]() |
#46 |
![]() zaten okudukça hızlanıyo bende yavaş okuyodum ama şimdi daha iyi
![]() |
|
![]() |
![]() |
#47 |
![]() 2. cüzün yarısı tamamlandı. Yarın biter inşallah ...
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
![]() Hatim son hâli; 1. cüz - Kardelen 2. cüz - Kardelen 3. cüz - nar - okundu 4. cüz - nar - okundu 5. cüz - Ayşe Berra - okundu 6. cüz - Berika - okundu 7. cüz - ismihan - okundu 8. cüz - Semm - okundu 9. cüz - Semm - okundu 10. cüz - ismihan - okundu 11. cüz - ismihan - okundu 12. cüz - ismihan - okundu 13. cüz - ismihan - okundu 14. cüz - tayyipleyiz -okundu 15. cüz - tayyipleyiz 16. cüz - sertkaya - okundu 17. cüz - sertkaya - okundu 18. cüz - Sümeyra- okundu 19. cüz - Sümeyra- okundu 20. cüz - ismihan - okundu 21. cüz - ismihan - okundu 22. cüz - ismihan - okundu 23. cüz - Sümeyra - okundu 24. cüz - Sümeyra - okundu 25. cüz - Sümeyra - okundu 26. cüz - Sümeyra - okundu 27. cüz - Sümeyra - okundu 28. cüz - Sümeyra - okundu 29. cüz - Sümeyra - okundu 30. cüz - Ayşe Berra - okundu Cüzler tamamlansın, duasını yapacağım kardeşler.. |
|
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Hatim son hâli; 1. cüz - Kardelen 2. cüz - Kardelen 3. cüz - nar - okundu 4. cüz - nar - okundu 5. cüz - Ayşe Berra - okundu 6. cüz - Berika - okundu 7. cüz - ismihan - okundu 8. cüz - Semm - okundu 9. cüz - Semm - okundu 10. cüz - ismihan - okundu 11. cüz - ismihan - okundu 12. cüz - ismihan - okundu 13. cüz - ismihan - okundu 14. cüz - tayyipleyiz -okundu 15. cüz - tayyipleyiz -okundu 16. cüz - sertkaya - okundu 17. cüz - sertkaya - okundu 18. cüz - Sümeyra- okundu 19. cüz - Sümeyra- okundu 20. cüz - ismihan - okundu 21. cüz - ismihan - okundu 22. cüz - ismihan - okundu 23. cüz - Sümeyra - okundu 24. cüz - Sümeyra - okundu 25. cüz - Sümeyra - okundu 26. cüz - Sümeyra - okundu 27. cüz - Sümeyra - okundu 28. cüz - Sümeyra - okundu 29. cüz - Sümeyra - okundu 30. cüz - Ayşe Berra - okundu |
|
![]() |
![]() |
#50 |
![]() HATİM BİTMİŞTİR .HERKESTEN ALLAH ( c.c ) RAZI OLSUN . KONU KİLİTLENDİ. selametle
CÜZLERİN OKUNDU BİLGİSİNİ VERMEYİ LÜTFEN UNUTMAYALIM !!! OKUNDU BİLGİSİNİ AŞAĞIDAKİ ADRESE HATİM ADI VE OKUNAN CÜZ BİLGİSİNİ YAZARAK LÜTFEN BİLDİRİNİZ ... http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=34158.15 |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|