![]() |
#11 |
![]() 1-Saat kaç ? 23.05
2-İsim? ibrahim 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 01.04.1985/ koç 4-Dövmen varmı ? yok 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet, seviyordum bi zaman ama o derece aşık olamam, belkide içime atarım... 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? pepsi 8-Tercih ettiğin rakam ? 71 9-Sevdiğin müzik türü? Türk halk müziği,sanat müziği,rep,pop kısacası her çeşit... 10-En sevdiğin çiçek ? Gül(çok verdim bağımlılık yaptı) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? pek yok ama, aslında sohbet ettiğim kişinin boş boş bakması... 12-Sevdiğin renkLer? buz yeşili ve mavisi 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? Doğru niyetle, temiz yerlerde... 14-A$ıkmısın? öyleydim...ama aşk nedir ki? bunuda tartışmak gerek... 15-AiLeiLen mi tek mi? tek 16-Tuttuğun takım ? Beşiktaş... 17-OLmazsa oLmazın ? dostlarım,bir de kolam... 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ben gurbetteyimki zaten...saymakla bitmess... 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ortaöğretim puanımı, ve geçen 3 senemi daha dolu yaşamak olurdu... 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? bir an önce sigara yakmak(aynen) 21-En nefret ettiğin hareket? anlamsızca sırıtmak... 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? şahıs değil, ama TAm anlamıyla LİDER olmak... 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? al mektuplarını ver mektuplarımı... 24-Takma adın ? yokkkk.... 25-En sevdiğin spor? futbol, fotoğrafçılık... 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? fazlaca açıksözlüyümdür, bu yüzden arkadaşlarımı bazen kırabiliyorum... 27-Konu$tuğun diLLer? ingilizcem tabiki... 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? zamana göre değişiyor... 29-$imdi saat kaç? 23.18 30-hangi okulda/lise de okuyorsun Boğaziçi Üniversitesi/ inşaat mühendisliği 2. sınıf... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|