![]() |
#1 |
![]() taraftar ne düşünüyor ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Transferlerin doğru ve etkili olacağına bile inanmıyorum ben
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence bu yönetim oldukça başarı gelmez ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() tabiki HAYIR! bizim sıkıntımız yönetim kisvesi altında koltuklara yapışmış kalmak bilmeyen futbol hiç bilmeyen taraftara sırtını dönmüş ne yaptığının ne söylediğin farkında olan beşiktaşımızın geleceiğini çalan borç batağına saplayan bu taraftara çektirmediği rezillik çile kalmayan yıldırım demirören ve saz arkadaşları gitmeden bitmez... aldığımız hiçbir oyuncunun iyi olduğunu düşünmüyorum lig bitti biz nereden bulduysak 10larca oyuncu aldık tek düşündükleri futbol ki düşünseler de birşey becerebildikleri yok! basketbol şubemiz tarihimizin en başarılı dönemini geçirir adamlara parasını vermezler ergin hoca bizi bırakır gider shumpert belirsizliğini korur ama efendiler sivok seric gibi ne olduğunu bilmediğimiz adamları doldurur kadroya sonrada suç ertuğrula kalır sonra onlarda devre arası yada sezon sonunda gönderilir tazminat bekleyen oyuncu sayısı teknik adamlarla beraber 193.753.094'e yükselir! yakışır demirören yakışır! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() biraz rahatlayın gülün diye size birşey diyeceğim.. galatasarayımızda hagi nin bile alacağı varmış hala :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
evet evet .. ama eminim ki yine görmezden gelirdi yönetim ! yada sümeyye'yi kapatırdı :D |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() Alıntı:
anayasa mahkemesine şikayet edecekler beni aman korkuyorum saklayın beni :D |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
![]() Alıntı:
sen merak etme bnim pençelerim seni korur ![]() ama şuda varki partimizi koruyamıyoruz inş. sana sahip çıkıcaz : ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|