AK Gençliğin Buluşma Noktası
İman ve Ahlak Namaz, aile hayatı, fıkıh, akaid, ahiret ve kıyamet.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-16-2008, 02:17   #6
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Ahiret kardeşi seçerken?
Sevgili Arkadaşlarım; o değerli insan, bu yazımı gördü, okudu ve sanırım bir karar aldı. Aldığı karar doğrultusunda, yazdığım yazının bir anlamı kalmadığı için mesajı değiştirmem gerekti. Ama şunu da ifade etmeliyim ki ettiğim Yemin her zaman için geçerlidir. O insan ne zaman isterse bu süreci başlatabilir. Başlatmasa dahi insan olarak ona destek olmaya, dualarımda yer vermeye devam ederim ben. Çünkü bana olan yardımlarını ve sahip olduğu insanlığı asla unutmam. Onun gibi insanlar öylesine az ki; onları unuttuğumuz yada kaybettiğimiz gün elimizde geriye hiçbir şey kalmayacaktır. Rabbim onun yar ve yardımcısı olsun.

Son olarak, Allah hepimize hayırlı kardeşler, hayırlı dostlar nasip eylesin. Allah'a emanet olun.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi