AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-24-2008, 16:31   #21
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart 'Elini öpen Başbakan oluyor!'
Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
ibrik tutmak bunun neresi kötü rahmetli büyükbabamın (babamın babası) ibriği çok tuttum abdes alırken keşke yaşasaydıda yine tutsaydım. SAYGILARIMLA... :-*
o yillarda ihl de okurdum hep bize ibadetin riyasindan sakinin derlerdi o zamanlar hoca bu kadarda yasli degildi ama göstere göstere abdest almasi bana cok garip gelirdi, o zamanlar daha bir radikaldik ondandir herhalde simdilerde biz nicelerini gördügümüz icin ibrik filan hikaye ;)
Hoca riyadan sakınır.
PEYGAMBER EFENDİMİZİNDE ELİNE SU DÖKERLERDİ:MAHMUT USTAOSMANIĞLU YANİ EFENDİ HZ. ELİN SU DÖKÜYORLADI:YOKSA EFENDİ HZ. RİYA İÇİN Mİ YAPIYOR:DAHA ÖNEMLİSİ PEYAMBER EFENDİMİZ RİY İÇİN Mİ YAPIYOR.
GERÇEKTEN YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK HALİNE ....
Kimsenin dinini, imanini sorgulamak senin gibilere kalmamis!..yazilanlari anlamayacak kapasitetedeysen burada ortaligi bulandirma!..
Senin gibi niyet okuyucular yüzünden bizlerinde samimiyeti sorgulaniyor ya ona üzülüyorum, sizin gibiler yüzünden olan dinini tam anlamda yasamak isteyen samimi müslümanlara oluyor ama ne farkederki sizler sözde "dava" ugruna ne var kirin, dökün milletin dinini sorgulayin!..
Rabbim sizin gibilerin serrinden bizi korusun..
Ben kimsenin dinini imanını sorguladığım yok
Ancak senin gibiler böyle algılar zekan yetermi? bilmem

birde BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ OLMUŞSUN YAZIK Kİ NE YAZIK ....

ALLAH (cc) kimin şer kimin hayr olduğunu en iyi bilendir.

Sen benim şerli olduğumu nerden çıkardın...
İnsanın durduk yere kalbini kırıyorsun.Bir kalbi kırmak 70 sefer kabeyi yıkmaktır biliyormusun.(şimdi vaaz verme dersin.)
Kendin sorguluyorsun dini imanı birde bana söylüyorsun...Dini zayıf olan şerlidir kuvvetli olan hayırlıdır.Kimin sorguladığı belli
Ben bu forumda kimseye şerlisin falan filan etmedim ancak sen şerli falan filan ediyorsun senmi bazı şeyleri sorguluyorsun ben mi?

Ha senin bilgin bunları cevaplamaya yetmiyordu
nick aldına yanlış yazılmış bilgisini aldım.
BİLGİSİZLERİN BİRİNCİSİYMİŞSİN.üzülmeyesin diye bilgi yarışması 1 yazmışlar...
Hakaret etmeden tartışamıyoruz galiba..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-24-2008, 16:31   #22
Kullanıcı Adı
susuz
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
dua et demokrat burada yok 8)
Neden dua edecekmişim.Burası AKPARTİ FORUM'a aittir.Kişisel işleri bazı yerlere taşımaması gerekir.Benimle demokrat arsında fark yoktur.Burası bir kurumdur.Kişsel site değildir.Sadece görev almış bir kişidir.Bu forum bazı kişiler hükmedemz.Bu forum herkesindir o kadar
susuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-24-2008, 16:33   #23
Kullanıcı Adı
Berika
Alıntı:
Alıntı:
Neden dua edecekmişim.Burası AKPARTİ FORUM'a aittir.Kişisel işleri bazı yerlere taşımaması gerekir.Benimle demokrat arsında fark yoktur.Burası bir kurumdur.Kişsel site değildir.Sadece görev almış bir kişidir.Bu forum bazı kişiler hükmedemz.Bu forum herkesindir o kadar
:D :D :D ne alaka :D hakaret ettiğin kişinin görevinden bahsettim mi ben?

çok güzel cavap verir o yüzden dedim

neyseee yaşayaak öğren
Alt 06-24-2008, 16:33   #24
Kullanıcı Adı
susuz
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
ibrik tutmak bunun neresi kötü rahmetli büyükbabamın (babamın babası) ibriği çok tuttum abdes alırken keşke yaşasaydıda yine tutsaydım. SAYGILARIMLA... :-*
o yillarda ihl de okurdum hep bize ibadetin riyasindan sakinin derlerdi o zamanlar hoca bu kadarda yasli degildi ama göstere göstere abdest almasi bana cok garip gelirdi, o zamanlar daha bir radikaldik ondandir herhalde simdilerde biz nicelerini gördügümüz icin ibrik filan hikaye ;)
Hoca riyadan sakınır.
PEYGAMBER EFENDİMİZİNDE ELİNE SU DÖKERLERDİ:MAHMUT USTAOSMANIĞLU YANİ EFENDİ HZ. ELİN SU DÖKÜYORLADI:YOKSA EFENDİ HZ. RİYA İÇİN Mİ YAPIYOR:DAHA ÖNEMLİSİ PEYAMBER EFENDİMİZ RİY İÇİN Mİ YAPIYOR.
GERÇEKTEN YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK HALİNE ....
Kimsenin dinini, imanini sorgulamak senin gibilere kalmamis!..yazilanlari anlamayacak kapasitetedeysen burada ortaligi bulandirma!..
Senin gibi niyet okuyucular yüzünden bizlerinde samimiyeti sorgulaniyor ya ona üzülüyorum, sizin gibiler yüzünden olan dinini tam anlamda yasamak isteyen samimi müslümanlara oluyor ama ne farkederki sizler sözde "dava" ugruna ne var kirin, dökün milletin dinini sorgulayin!..
Rabbim sizin gibilerin serrinden bizi korusun..
Ben kimsenin dinini imanını sorguladığım yok
Ancak senin gibiler böyle algılar zekan yetermi? bilmem

birde BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ OLMUŞSUN YAZIK Kİ NE YAZIK ....

ALLAH (cc) kimin şer kimin hayr olduğunu en iyi bilendir.

Sen benim şerli olduğumu nerden çıkardın...
İnsanın durduk yere kalbini kırıyorsun.Bir kalbi kırmak 70 sefer kabeyi yıkmaktır biliyormusun.(şimdi vaaz verme dersin.)
Kendin sorguluyorsun dini imanı birde bana söylüyorsun...Dini zayıf olan şerlidir kuvvetli olan hayırlıdır.Kimin sorguladığı belli
Ben bu forumda kimseye şerlisin falan filan etmedim ancak sen şerli falan filan ediyorsun senmi bazı şeyleri sorguluyorsun ben mi?

Ha senin bilgin bunları cevaplamaya yetmiyordu
nick aldına yanlış yazılmış bilgisini aldım.
BİLGİSİZLERİN BİRİNCİSİYMİŞSİN.üzülmeyesin diye bilgi yarışması 1 yazmışlar...
Hakaret etmeden tartışamıyoruz galiba..
Biraz ağır yazmışım ancak demokrat yazdığı benim yazdığımdan farklı değil.İlk önce bu tartışmayı hakaretle yapan odur.
Alt 06-24-2008, 16:36   #25
Kullanıcı Adı
susuz
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

neyseee yaşayaak öğren
Senin dediğin laf her türlü anlaşılır.ben başka anlamışsan sen başka anlarsın o başka anlar.Eşsesli gibi birşey.Ancak daha açık yazsan herkes aynı anlar.Benimde hatam vardır ancak senin anlatış sitiline dikkatini çekerim...
Alt 06-24-2008, 16:42   #26
Kullanıcı Adı
Berika
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

neyseee yaşayaak öğren
Senin dediğin laf her türlü anlaşılır.ben başka anlamışsan sen başka anlarsın o başka anlar.Eşsesli gibi birşey.Ancak daha açık yazsan herkes aynı anlar.Benimde hatam vardır ancak senin anlatış sitiline dikkatini çekerim...

yooo çok güzel anlatmışım...

sen kendi anlatış biçimine bak

burası hepimizin forumu çok haklısın..

ama öyle her isteyen gelip hakaret edemez...

en azından kibarım
Alt 06-24-2008, 16:45   #27
Kullanıcı Adı
Yâren
Saygı çerçevesinde tartışmaya herkesin hakkı var.. Ama unutmayınki bizimde kırmızı çizgilerimiz var... Müslüman mahallesinde salyangoz satmak isteyenler propagandalarını kendi evlerinde yapsınlar
Yâren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-24-2008, 17:17   #28
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Alıntı:

Evet burasi bir forumdur ama burada capulcular, pravakatörler, kendini bilmezler, konuya degil kisiye yorum yapan gereksiz kisiler barinamaz!..
Burasi ali babanin tekkesi degildir her begenmedigin fikre saygisizlik yapmak haddin degildir yok edersen haddinide bildirirler!..
Ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin burada kimse sizin hamaset kokan, ici bos, kisileri töhmet altinda birakan, bildigimiz ezber cümlelerden oluan yazilarini okumak zorunda degildir!..
Herkes haddini bir zahmet bilsin ;) fikirlere saygimiz sonsuzdur ancak fikir yerine burada slogan üretenlerede gereken cevap itinayla verilir ;)
Alt 06-24-2008, 17:29   #29
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
Alıntı:
Ne güzel ifade etmişsin sevgili kardeşim. Eğer kişisel ise buraya yazma olur mu? Kişisel bir"site" olmayan bu forum, kişisel inhiraflara da kapalıdır. Yönetim yetkisni de yttkili olduklarını ve yapacaklarını da biliyor, emin olabilirsin. Açıktan yönetimi eleştiremezsin bunu da bilmelisin sanırım ...Saygı bizden olsun.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)