Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
ibrik tutmak bunun neresi kötü rahmetli büyükbabamın (babamın babası) ibriği çok tuttum abdes alırken keşke yaşasaydıda yine tutsaydım. SAYGILARIMLA... :-*
|
o yillarda ihl de okurdum hep bize ibadetin riyasindan sakinin derlerdi o zamanlar hoca bu kadarda yasli degildi ama göstere göstere abdest almasi bana cok garip gelirdi, o zamanlar daha bir radikaldik ondandir herhalde simdilerde biz nicelerini gördügümüz icin ibrik filan hikaye ;)
|
Hoca riyadan sakınır.
PEYGAMBER EFENDİMİZİNDE ELİNE SU DÖKERLERDİ:MAHMUT USTAOSMANIĞLU YANİ EFENDİ HZ. ELİN SU DÖKÜYORLADI:YOKSA EFENDİ HZ. RİYA İÇİN Mİ YAPIYOR:DAHA ÖNEMLİSİ PEYAMBER EFENDİMİZ RİY İÇİN Mİ YAPIYOR.
GERÇEKTEN YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK HALİNE ....
|
Kimsenin dinini, imanini sorgulamak senin gibilere kalmamis!..yazilanlari anlamayacak kapasitetedeysen burada ortaligi bulandirma!..
Senin gibi niyet okuyucular yüzünden bizlerinde samimiyeti sorgulaniyor ya ona üzülüyorum, sizin gibiler yüzünden olan dinini tam anlamda yasamak isteyen samimi müslümanlara oluyor ama ne farkederki sizler sözde "dava" ugruna ne var kirin, dökün milletin dinini sorgulayin!..
Rabbim sizin gibilerin serrinden bizi korusun..
|
Ben kimsenin dinini imanını sorguladığım yok
Ancak senin gibiler böyle algılar zekan yetermi? bilmem
birde BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ OLMUŞSUN YAZIK Kİ NE YAZIK ....
ALLAH (cc) kimin şer kimin hayr olduğunu en iyi bilendir.
Sen benim şerli olduğumu nerden çıkardın...
İnsanın durduk yere kalbini kırıyorsun.Bir kalbi kırmak 70 sefer kabeyi yıkmaktır biliyormusun.(şimdi vaaz verme dersin.)
Kendin sorguluyorsun dini imanı birde bana söylüyorsun...Dini zayıf olan şerlidir kuvvetli olan hayırlıdır.Kimin sorguladığı belli
Ben bu forumda kimseye şerlisin falan filan etmedim ancak sen şerli falan filan ediyorsun senmi bazı şeyleri sorguluyorsun ben mi?
Ha senin bilgin bunları cevaplamaya yetmiyordu
nick aldına yanlış yazılmış bilgisini aldım.
BİLGİSİZLERİN BİRİNCİSİYMİŞSİN.üzülmeyesin diye bilgi yarışması 1 yazmışlar...