AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-25-2008, 20:01   #61
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Ak Parti giderse ben de giderim
Onunda bir insan olduğunu düşünerek normal karşılarlar :-*
Adam abdest alıp Kur'an-ı Kerim okumucak sonuçta,bir din devletide yönetmicek,önyargı varsa bu insanların sorunu.Aşmak lazım bazı şeyleri.
Laikçilerin başörtüsü korkusunu nasıl aşmasını bekliyorsak kendimizde bazı şeyleri aşmalıyız,yoksa ne farkımız kalır yasakçı zihniyetten ?
Alt 06-25-2008, 20:02   #62
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Onunda bir insan olduğunu düşünerek normal karşılarlar :-*
Adam abdest alıp Kur'an-ı Kerim okumucak sonuçta,bir din devletide yönetmicek,önyargı varsa bu insanların sorunu.Aşmak lazım bazı şeyleri.
Laikçilerin başörtüsü korkusunu nasıl aşmasını bekliyorsak kendimizde bazı şeyleri aşmalıyız,yoksa ne farkımız kalır yasakçı zihniyetten ?
maşşallah siz aşmışsınız.... :o
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2008, 20:06   #63
Kullanıcı Adı
Müntesip
Kendimizi birilerinin savunucusu olarak adledmeyelim arkadaşlar.Dediğim gibi bir iki laf ile insanların fikirleri hakkında hüküm sahibi olunmaz sanırım.İsmail Cem'in kardeşi bu adam ne olacağı belli olmaz ;) Ben hala inanmıyorum toplumun belli bir kesimine hitap ettiğine sırf ... sebebiyle magazin haberlerinden tanıdıgımız bu insan bugün iki laf söylemesi onun dogru oldugunu veya saygın oldugunu göstermez.
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2008, 20:11   #64
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı
Laikçi oluverelim :-*
Açık görüşlü olması,fikirlerinin partiye paralel olması,farklı bir kesime hitap etmesi güzel şeyler ancak bu tarz kişiler kimsenin fikirlerini değiştiremez hele ki fanatik laikçilerin bu adamın dışarıda söylediği sözler içeride söylemesinden daha çok yankı yapar o sebeple gerek yok diye düşünüyorum.Ayrıca bir iki laf söyledi diye adamı partiye alacaksak liste de bayağı insan var ( condelezza rice'da teklif götürebiliriz )
Bence bu adama sıra gelene kadar birçok aydınımız var onları alalım ne dersiniz ?
Beni alın ... 8)

Laikçilikle ne ilgisi var ki bunun ? Ondan önce meclise girmeyi hak eden pek çok insan olabilir tabi...Hak etme açısından bakarsak öncelik sırası başkalarına verilebilir...
Biz istemiyor muyduk Merve Kavakçı'nın mecliste sesimizi duyurmasını...Engel oldular...
Şimdi biz de dinimiz İpekçi'nin cinsel tercihini kesinlikle yasaklıyor diye karşıyız diyoruz... Ama bu onun tercihi olduğu için günah onun günahıdır...
Önünü açıp, teklif götürmek, meclise girmesi bizleri Allah katında sorumlu kılmaz diye düşünüyorum...
Aksine o durumdaki birine bile değer vermek, yaradılanı yaradandan ötürü sevmek söz konusu...

O zaman incelenir ALLAH (c.c)'ın lanetlediği bir insanın siyasetle uğraşıp uğraşamayacağı dinen araştırılır...Peygamber Efendimiz (s.a.v) kaş almayı lanetlemiştir ancak mecliste kaşını almış pek çok Ak Parti'li bayan milletvekili mevcut...

Bu onun gibi birşey...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2008, 01:17   #65
Kullanıcı Adı
Meftun
valla nurullah beklemediğim cümleleri yazmışsın...
adamı hadi meclise sokalım deyince girmeyecek başbakan da onu aday yapmaz zaten...
fakat sen belli bir kesimden oy isteyen partinin mensubu değilsin..
yetmiş milyona hitap ediyoruz ve o da var...ve destekliyor...
kişisel tercihi iğrenç olabilir..
ama en azından doğru söyleyene senden gelcek hayır olmaz olsun diyemeyiz...
bu bizim yetmiş milyonu kucaklayan tavrımıza yakışmaz ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2008, 01:28   #66
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Cemil İpekçi son bir kaç yıldır her sözü ile beni şaşırtıyor.. :o Türkiye'de en az Cemil İpekçi kadar cesur kişilere ihtiyaç var... :-\
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2008, 01:33   #67
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Alıntı:
ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
valla nurullah beklemediğim cümleleri yazmışsın...
adamı hadi meclise sokalım deyince girmeyecek başbakan da onu aday yapmaz zaten...
fakat sen belli bir kesimden oy isteyen partinin mensubu değilsin..
yetmiş milyona hitap ediyoruz ve o da var...ve destekliyor...
kişisel tercihi iğrenç olabilir..
ama en azından doğru söyleyene senden gelcek hayır olmaz olsun diyemeyiz...
bu bizim yetmiş milyonu kucaklayan tavrımıza yakışmaz ;)
Benim istememem bir şey değiştirmez ancak halk ın istememesi çok şeyi değiştirir..
Hayır diyebiliriz yıllarca savunduğumuz özgürlüğümüze zamanında seslerini çıkartamayanlar şimdi sarfettikleri bir kaç cümle yüzünden kucaklanır pozisyona gelmemeli.
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2008, 04:55   #68
Kullanıcı Adı
ak_devrim
bu adamın nasıl posta ihalelerini aldıgını ne kadar peşkeş cekildigine bakmak lazım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)