![]() |
#61 |
![]() Onunda bir insan olduğunu düşünerek normal karşılarlar :-*
Adam abdest alıp Kur'an-ı Kerim okumucak sonuçta,bir din devletide yönetmicek,önyargı varsa bu insanların sorunu.Aşmak lazım bazı şeyleri. Laikçilerin başörtüsü korkusunu nasıl aşmasını bekliyorsak kendimizde bazı şeyleri aşmalıyız,yoksa ne farkımız kalır yasakçı zihniyetten ? |
|
![]() |
![]() |
#62 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Kendimizi birilerinin savunucusu olarak adledmeyelim arkadaşlar.Dediğim gibi bir iki laf ile insanların fikirleri hakkında hüküm sahibi olunmaz sanırım.İsmail Cem'in kardeşi bu adam ne olacağı belli olmaz ;) Ben hala inanmıyorum toplumun belli bir kesimine hitap ettiğine sırf ... sebebiyle magazin haberlerinden tanıdıgımız bu insan bugün iki laf söylemesi onun dogru oldugunu veya saygın oldugunu göstermez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
![]() Laikçilikle ne ilgisi var ki bunun ? Ondan önce meclise girmeyi hak eden pek çok insan olabilir tabi...Hak etme açısından bakarsak öncelik sırası başkalarına verilebilir... Biz istemiyor muyduk Merve Kavakçı'nın mecliste sesimizi duyurmasını...Engel oldular... Şimdi biz de dinimiz İpekçi'nin cinsel tercihini kesinlikle yasaklıyor diye karşıyız diyoruz... Ama bu onun tercihi olduğu için günah onun günahıdır... Önünü açıp, teklif götürmek, meclise girmesi bizleri Allah katında sorumlu kılmaz diye düşünüyorum... Aksine o durumdaki birine bile değer vermek, yaradılanı yaradandan ötürü sevmek söz konusu... O zaman incelenir ALLAH (c.c)'ın lanetlediği bir insanın siyasetle uğraşıp uğraşamayacağı dinen araştırılır...Peygamber Efendimiz (s.a.v) kaş almayı lanetlemiştir ancak mecliste kaşını almış pek çok Ak Parti'li bayan milletvekili mevcut... Bu onun gibi birşey... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() valla nurullah beklemediğim cümleleri yazmışsın... adamı hadi meclise sokalım deyince girmeyecek başbakan da onu aday yapmaz zaten... fakat sen belli bir kesimden oy isteyen partinin mensubu değilsin.. yetmiş milyona hitap ediyoruz ve o da var...ve destekliyor... kişisel tercihi iğrenç olabilir.. ama en azından doğru söyleyene senden gelcek hayır olmaz olsun diyemeyiz... bu bizim yetmiş milyonu kucaklayan tavrımıza yakışmaz ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Cemil İpekçi son bir kaç yıldır her sözü ile beni şaşırtıyor.. :o Türkiye'de en az Cemil İpekçi kadar cesur kişilere ihtiyaç var... :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Alıntı:
Hayır diyebiliriz yıllarca savunduğumuz özgürlüğümüze zamanında seslerini çıkartamayanlar şimdi sarfettikleri bir kaç cümle yüzünden kucaklanır pozisyona gelmemeli. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() bu adamın nasıl posta ihalelerini aldıgını ne kadar peşkeş cekildigine bakmak lazım
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|