AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-02-2008, 23:38   #11
Kullanıcı Adı
Tubahan
Standart Polisten Aygün'e Atatürk cevabı
Bence polisin bu tip davranışları hoş değil... Hem ispat edilebilir mi acaba :-\
Tubahan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 23:39   #12
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Tubahan Nickli Üyeden Alıntı
Bence polisin bu tip davranışları hoş değil... Hem ispat edilebilir mi acaba :-\
neyi ispat edebilir mi kardes?
Alt 07-02-2008, 23:54   #13
Kullanıcı Adı
Tubahan
Polis memuru ile aygün arasındaki diyalogtan bahsetmiştim. Samanyolu haberi izlemedim.Kameraya mı çekilmiş acaba? Birde nedense hoşuma gitmedi polisin böyle davranması ne olursa olsun saygılı olmak gerekir. Belki bunu bir savcı veya davayla sorumlu olan kişilerin sorması gerektiğini düşündüm biranda veya o insanı rencide edildiğini düşündüm :-\
Yaaa lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine :
Alt 07-02-2008, 23:55   #14
Kullanıcı Adı
habib
Koskoca polismemuru Boşboğaz Sinan'ı neden muhatab almış ki!Kızdım o memura
habib isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 23:57   #15
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Alıntı:
Polis memuru ile aygün arasındaki diyalogtan bahsetmiştim. Samanyolu haberi izlemedim.Kameraya mı çekilmiş acaba? Birde nedense hoşuma gitmedi polisin böyle davranması ne olursa olsun saygılı olmak gerekir. Belki bunu bir savcı veya davayla sorumlu olan kişilerin sorması gerektiğini düşündüm biranda veya o insanı rencide edildiğini düşündüm :-\
Yaaa lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine :
Polisin böyle bir cvp verip vermemesi değil önemli olan böyle bir sorunun Sinan Aygüne hatırlatılması... Yüzüne söylendi veya söylenmedi şu anda biz soruyoruz madem atatürkçü de o paralarda neden atatürk resmi yok...
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2008, 23:59   #16
Kullanıcı Adı
Demokrat
ya o degilde bugün ahmet hakan kösesinde bu konuyu "ti" ye almis giris cümlesi cok hosuma gitti, sizlerle paylasmak isterim..
Ergenekon soruşturmasının ikinci gözaltı dalgasının babalarından ATO Başkanı Sinan Aygün, "Atatürk’ü sevmekle suçlanıyorum" diye bir açıklama yapmış... Benim aklıma ise "Başıma bir iş gelmeyecekse Atatürk’ü sevmiyorum" diyen türbanlı kızımız geldi... İkisini bir arada düşündüğümde "Ne iş yahu? Atatürk’ü sevmek de suç, sevmemek de" şeklinde bir özet geçiyorum, başıma bir şey gelmeyecekse...
Alt 07-03-2008, 00:04   #17
Kullanıcı Adı
Tubahan
Ben farklı açıdan baktım olaya. AVRO da şu aralar kazandırıyor ya Zaten Aygünün bu cevabını halkımızın büyük kesiminin ne düşündüğü belli. Atatürk'ü sevdiğini söylemek o anda, orda onun acizliğini gösterdi.
Alt 07-03-2008, 00:06   #18
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Ben farklı açıdan baktım olaya. AVRO da şu aralar kazandırıyor ya Zaten Aygünün bu cevabını halkımızın büyük kesiminin ne düşündüğü belli. Atatürk'ü sevdiğini söylemek o anda, orda onun acizliğini gösterdi.

Bir nevi firsatcilikda diyebiliriz.. bunlar spekülatör bir dövize yatirirlar, bir borsaya 3 milyon avro olur sana bir gecede 6 milyon avro 8)
Alt 07-03-2008, 00:08   #19
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bir nevi firsatcilikda diyebiliriz.. bunlar spekülatör bir dövize yatirirlar, bir borsaya 3 milyon avro olur sana bir gecede 6 milyon avro 8)
İlginç bir nokta paralarının ne maksatla döviz de tuttuğuda aşikar üstelik bunu kasada tutuyor...
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2008, 00:09   #20
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
:D
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)