![]() |
#11 |
![]() Bence polisin bu tip davranışları hoş değil... Hem ispat edilebilir mi acaba :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Polis memuru ile aygün arasındaki diyalogtan bahsetmiştim. Samanyolu haberi izlemedim.Kameraya mı çekilmiş acaba? Birde nedense hoşuma gitmedi polisin böyle davranması ne olursa olsun saygılı olmak gerekir. Belki bunu bir savcı veya davayla sorumlu olan kişilerin sorması gerektiğini düşündüm biranda veya o insanı rencide edildiğini düşündüm :-\
Yaaa lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Koskoca polismemuru Boşboğaz Sinan'ı neden muhatab almış ki!Kızdım o memura
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() ya o degilde bugün ahmet hakan kösesinde bu konuyu "ti" ye almis giris cümlesi cok hosuma gitti, sizlerle paylasmak isterim..
Ergenekon soruşturmasının ikinci gözaltı dalgasının babalarından ATO Başkanı Sinan Aygün, "Atatürk’ü sevmekle suçlanıyorum" diye bir açıklama yapmış... Benim aklıma ise "Başıma bir iş gelmeyecekse Atatürk’ü sevmiyorum" diyen türbanlı kızımız geldi... İkisini bir arada düşündüğümde "Ne iş yahu? Atatürk’ü sevmek de suç, sevmemek de" şeklinde bir özet geçiyorum, başıma bir şey gelmeyecekse... |
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Ben farklı açıdan baktım olaya. AVRO da şu aralar kazandırıyor ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Bir nevi firsatcilikda diyebiliriz.. bunlar spekülatör bir dövize yatirirlar, bir borsaya 3 milyon avro olur sana bir gecede 6 milyon avro 8) |
||
![]() |
![]() |
#19 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() ![]() |