![]() |
#1 |
![]() Allah ile arama girme
04 Temmuz 2008 Cuma 01:56 Canlı yayında "eşcinsel" kapışması. Emine Şenlikoğlu,Cemil İpekçi’yi çileden çıkarttı. İşte o kavganın detayları... İNTERNETHABER ![]() Gizem Küçüktepe Kadir Çelik’in sunumuyla FOX Tv’de yayınlanan Objektif programında gergin dakikalar yaşandı. Yazar Emine Şenlikoğlu, “ben muhafazakar eşcinselim” diyen Cemil İpekçi’ye “siz dinsizsiniz” dedi. Çileden çıkan Cemil İpekçi de “Allah'la kul arasına girme” diyerek cevap verdi. SİZ DİNSİZSİNİZ Kadir Çelik’in stüdyo konuğu ünlü modacı Cemil İpekçi’ydi. İpekçi cinsel tercihini bir kez daha tekrarladı ve “Ben muhafazakar eşcinselim” dedi. Bunun üzerine programa telefonla katılan Emine Şenlikoğlu , Cemil İpekçi’ye “Siz halkımıza ve gençlerimize kötü örnek oluyorsunuz. Eşcinselliği övüyorsunuz.” diyerek tepki gösterdi. Şenlikoğlu, hem Cemil İpekçi’nin hem de laiklerin dinsiz olduğunu da öne sürdü. ALLAH İLE KUL ARASINA GİRMEYİN Bu sözleri duyan Cemil İpekçi çileden çıkarak, “Siz bir mümin olarak beni ve inancımı sorgulayamazsınız, bunun kararını Allah verir siz kimsiniz ki böyle açıklamalarda bulunuyorsunuz, Allah ile kul arasına girmeyin” yanıtını verdi.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ......Cemil İpekçi’ye “siz dinsizsiniz” dedi.
bence bunu demeye hakkı yok.İnancı olabilir.Cemil İpekçi ne yaparsa yapsın |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Emine Senlikoglu gercekten cok takdir ettigim, cok azimli ve basarili bir insan onu sorgulamayacagim; programi izlemedigim ve FOX TV ye guvenmedigim icin de onun hakkinda yorum yapmayacagim.
Fakat, burada yine insanlari ezme soz konusu. Kisiligini yok edip "sen boyle davranamazsin cunku toplum buna izin vermez" tarzi bir sonuca varmak. Bunlar cok yanlis bence. Islam gercek demokrasidir; Allah ile kul arasina girilmedigi gibi, kimseyi baskalarinin gunahina kuyu kaziyor diye de suclamamak lazim. Her koyun kendi bacagindan asilir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Tabii Emine hnm da ya o yetki ...
Kim dinsiz kim dindar , sanamı kaldı Emine bunun kararını vermek ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sayin senlikoglunun tespitleri yerinde, bu konuda saygi duymama hakkinada sahip ancak "sen dinsizsin" söylemi biraz agir kacmis..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Emine Şenlikoğlunun kitapları ve yazarlığı taktire şayan ancak bir kişi eğer ben müslümanım diyosa ve ona sen dinsizsin diye karşılık verirlirse asıl dinsizliğin yer değiştirme durumu söz konusu olabilir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çok sert söylemiş,eşcinsellik dinden çıkma sebebi ise nazik,yumuşak şekilde anlatabilirdi.Günah ise bunuda güzel dille anlatabilirdi.TV ekranında böyle söylemler hoş değil.Bazılarının ekmeğine bal sörmüş oldu.
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ancak insanlara dinsiz demek çok yalnış bence. Onu allah bilir.. O şahıs ne kadar pis birisi olsa dahi.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|