![]() |
#1 |
![]() rezillik resmen bu olanlar terlik yüzünden gururumuzu ayaklar altına aldılar bana göre tek sorumlu i.üzülmez denen adamdır zavallı toraman onun saygısızlığı yüzünden gönderilecek çok üzgünüm :'( :'(
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İkiside suçlu bence yönetim gereken cezayı verdi ... :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yönetim bile şıkka konulmuş ne suçları var onların şimdi :D :D ..
olayın sorumlusu ibrahim üzülmez.. terlik yasaksa yasak bunu demek ona kalmamış birde üstüne üstük üstüne yürümüş ve kavgayı başlatmış..ayrıca artık onlar kardeş gibilerdir atletle bile yanlarına inilse karışmamaları gerekirdi.. bu uyarıyı yapacaksa yönetim yapardı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() keşke olmasaydı böyle bir olay ben hatayı ikisine de buluyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yönetim gerginliğin farkındaydı yumuşatabilirdi önceden ipler kopmadan utanıyorum yönetimden rezillik yaşattıkları fiyasko herşeyleri! üzülmez kaptansa toraman da kaptan yaşına saygımız var adam yerine koyduk yaptığına bak tıpkı tümer gibi oldu gözümde nefret ediyorum zavallı toraman bacağı ağrırken terlik giyemezdi resmen dayılık taslamış üzülmez utanmadan birde adamın saçını çekmiş şimdi bu adamı fb gs alırsa ne olacak üzülmezin terbiyesizliği yüzünden olacak iş mi bu offfff :'( :'( :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bu yasa gelmisler, kaptan olmuslar hala daha cocuk gibi kavga ediyorlar bence ikisi artik bu saatten sonra ayni takimda oynayamaz ya ikiside gidecek yada biri...
biri gidecekse piyango ibrahim üzülmeze cikar ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İbrahim Üzülmez gibi birisini nasıl BJK kaptan yaparlar ki. Büyük takımların kaptanları da büyük olmalı sıradan şahsiyetler değil.. Bu açıdan GS den bahsetmeden edemeyeceğim.. GS nin kaptanları takımı şampiyon yapar diğer kaptanlarda kavga eder 8) 8) 8) 8) 8) 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() YÖNETİM ! orda birbirinden farklı onlarca insan var ! tabi ki anlaşmazlık yaşanıcak bu çok ama çok doğal ! hepsi kocaman adamlar ve kendi doğruları var ! ama takımda huzuru ve o çok düşündükleri bunun için torman'ı bile göndermeye cesaret edebildikleri disiplini yönetimin sağlaması gerekiyor .. böyle basit bir olay terlik yüzünden bu koskoca iki adam birbirine girmiş olamaz !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|