AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Sizce Ergenekon Terör Örgütümü?
Evet 30 66.67%
Hayır 13 28.89%
Bilmiyorum 2 4.44%
Katılımcı sayısı: 45. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 07-04-2008, 17:58   #1
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Standart Sizce Ergenekon Terör Örgütü mü?
Sizce Ergenekon Terör Örgütümü?

AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-04-2008, 18:02   #2
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Standart Sizce Ergenekon Terör Örgütümü?
Arkadaslar hadi Oylayalim ve kime verdigimizi yazalim ;)
Alt 07-04-2008, 18:09   #3
Kullanıcı Adı
Meftun
bu iş bizce olacak birşey değil ki arkadaşım...
mahkeme kararı var... bu soruşturma kapsamında 'terör örgütüne üye olmaktan' tutuklanmış insanlar var...
yani bu sana bana göre değişen birşey değil...
pkk terör örgütü müdür diye anket açmaktan farkı yok ki bunun ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 07:14   #4
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Alıntı:
Meftun Nickli Üyeden Alıntı
mahkeme kararı var... bu soruşturma kapsamında 'terör örgütüne üye olmaktan' tutuklanmış insanlar var...

ama bu orgutun teror orgutu olmadigina inanan okadar cok insan varki yani PKK ile ayni degil
Alt 07-05-2008, 12:28   #5
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
wantedturk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ama bu orgutun teror orgutu olmadigina inanan okadar cok insan varki yani PKK ile ayni degil
PKK için de inanmayan çok insan var...
ama bu kesinleşmiş karar yani mahkeme bunu söylemiş birileri kendi haline yansın..
sanki biz de burada 'terör örgütü' olduğundan emin değilmişiz de sorguluyormuşuz gibi oluyor...
yanlış anlaşılmalara mahal verecek bir soru bence....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 12:36   #6
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Tartışmaya bile gerek yok. Hedefleri uğruna kanlı eylemlerde bulunun her grup terör ergötüdür.
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 12:37   #7
Kullanıcı Adı
politikaci
evet evet evet
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 13:52   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Kardeşim, Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen el bombalarıyla ne yapacaklardı bunlar ?? Daha geçen ay esenler otogarındada bombalar ele geçirildi..Ankarada bilmem kaç kg patlayaıcılar ele geçirildi 20092daki darbe planı için..Atabeyler çetesindede..Danıştayı silahla bastırdılar yargıtayıda vuracaklardı..Nato üssünü vuracaklardı..Cumhuriyet gazetesine bomba attılar..Bu ülkede sayısız faili meçhul cinayet gerçekleşti..Geçenlerde Radikal gatazetesindede çıktı ergenekonun iç tüzüğü, terör örgütleriyle işbirliği şart diye geçiyordu.. Bunlar terör örgütleri kurmaktan yönetmekten mahkum oldular zaten.2009 daki darbe için cinayetleri sahiplenecek islamcı kürtçü bir örgüt kurmuş şerefsizler yenişafakın manşetindeydi.. Bunların suikast timleri var..8 bin bombası varmış..PKK ya silah yardımı yaptıklarıda çıktı, CİA'dan 50 milyon dolar aldıklarıda, milli olmadıklarıda.. Bunlar, bu millete en büyük zararı veren odak
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2008, 05:12   #9
Kullanıcı Adı
akp_fetih
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

ama bu kesinleşmiş karar yani mahkeme bunu söylemiş birileri kendi haline yansın..
sanki biz de burada 'terör örgütü' olduğundan emin değilmişiz de sorguluyormuşuz gibi oluyor...
pardon hangi mahkeme bunu söylemis neden carpıtıyorsunuz? daha iddaneme ortada yok bu insanlar yargılanmadı yargılanmayan 1 insan sucsuzdur.

Sanki mahkeme bitmis bu insanlar suclu bulunmus gibi konusuyorsun.

tabi size göre mahkemeye gerek yok yargısız infaz? ben terör örgütü olduguna inanmıyorum mahkeme sonucunda aklanacaklarına inanıyorum hepsi vatansever insanlar

mahkeme bitmeden bitmis gibi göstermek ne kadar yanlıs ve ahlaka sıgar orası ayrı konu
Alt 07-08-2008, 06:12   #10
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
akp_fetih Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

pardon hangi mahkeme bunu söylemis neden carpıtıyorsunuz? daha iddaneme ortada yok bu insanlar yargılanmadı yargılanmayan 1 insan sucsuzdur.

Sanki mahkeme bitmis bu insanlar suclu bulunmus gibi konusuyorsun.

tabi size göre mahkemeye gerek yok yargısız infaz? ben terör örgütü olduguna inanmıyorum mahkeme sonucunda aklanacaklarına inanıyorum hepsi vatansever insanlar

mahkeme bitmeden bitmis gibi göstermek ne kadar yanlıs ve ahlaka sıgar orası ayrı konu

Ovv can kardeş hoşgelmişin yahu nerde bu pravakatörler diyordum bende..Gözümün suyu aktı be ya nerde kaldın.. Tamda anneme fişi çektiriyordum seni gördüm.. ;) Anne dur çekme fişi,dur güzel anam..Memleket elden gidiyor kardeşle kurtarıp dönecez biz..

Seni gidi klavye kahramanı seni.. Senin karşında enayinin öteki teki durmuyo delianlı.. 8)

İddianame ortada yok diyorsun..Kimse yargılanmadı diyorsun..Şu metrisin içine tıkılan kişiler uzayın derinliklerinden mi geldi..? :o Neyse bunu geçelim ben avukat değilim..Ben avukat değilim..Ben avukat değilim.. :-X

Alıntı:
akp_fetih Nickli Üyeden Alıntı
:o :o Vay annesini..Vatansever görmesek inanacaz.. 8)
Vatansever dediğin adamlardan Sinan Aygün eskilerde bir kelam etmiş delüanlı..Demiş ki; '' ULUSAL PARA NAMUSUMUZDUR..'' Kendi parasına kıymet vermeyenleri alalen namussuzlukla suçlamış vakti zamanıyle.. ;) Ama bunu duyan hainler(!) koskoca VATANSEVER (!) Aygün'ün kasasına gidip tam 2,5 milyar YAVRO(EURO) koyuyor.. :o Hale bak Yarabbim ne günlere kaldık..

Bunu geçelim..Adaletimize güveniyorum..Yorum yapmıyacağım..Ben avukat değilim..Ben avukat değilim.. Ben avukt değilim.. >

Şener Eruygur paşazademiz Ab için atıp tutmuş..Ab ye girenleri hainlikle suçlamış,Ab ile işbirliği yapanlara demediğini bırakmamış..Vallaha takdir ettim..!! :P Sen kalkp atıp tut..Ama gizliden gizliye Ab yardım fonundan maaş al..!! :o Allah'ım hemde kimselere dememiş gururundan..İşte vatanseverlik budur millet..Kendinizden utanmalısınız ÖTEKİLER.. >

Ak Parti kapatılacağı vakit '' YÜCE TÜRK ADALETİNE GÜVENİYORUZ,ADALET YERİNİ BULACAKTIR..'' Diye çığıran siz Solcu borazanları iş kendi yandaşlarınıza geldiği vakit ''BU ADALETSİZLİKTİR,BÖYLE VATANSEVER,BÖYLE ASİL BÖYLE TOPLUMA MAL EDİLMİŞ(ŞŞ)(!) İNSANLARI NASIL TUTUKLARLAR.'' Diye çığırıyorsunuz..Sarıkızın çobanı gibi..Sizi ona benzetiyorum.. Adalet bes sizin için çalışıyor demi..? Babanızın malı çünkü sizin dilediklerinizi yapacak ÇÜNKÜNE.. 8)

Hımm..Neyse.. İlham geldi daha size methiyelerdizecektim ama valide fişi çekmekte kararlı..Valla dinlemezsem iki hafta net cezası..Sizlerden ayrı kalmak bana ölümden de öte.. :'( :'( :'( Geliyorum anneeeee..Çek fişi LİTFEN.. 8)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)