Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig |
Anketimiz: SİZCE EN BÜYÜK TARAFTAR GRUBU HANGİSİ? | |||
BEŞİKTAŞ(ÇARŞI) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
42 | 23.86% |
FENERBAHÇE(GENCFB) |
47 | 26.70% |
GALATASARAY(U.A) |
61 | 34.66% |
TRABZONSPOR(ÇILGINLAR GURBETÇİ GENÇLER) |
11 | 6.25% |
DİĞERLERİ |
15 | 8.52% |
Katılımcı sayısı: 176. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
arkadaşım hangi forumda okudun onu bilmiyorum ama benim üye olduğum ç@rşı forumda fun clublerde konuşulanlar herzaman aynı olur biz ne kadar kızsakta ne kadar protstolar yapsakta pnkartlar assakta herzaman arkasında olmaya çalıştık takımımızın ve oldukta deplasman yapılmadıkları gidilmedikleri sözlerinide ilk kez senin yazdklarından okudum bilmiyorum izledin mi Liverpool maçını takım 6-0 malupken bile taraftar kartal gol die bağırdı diğer takım taraftarları maçtan sona bana ben olsam trbnü terk ederdim takımı bırakrdm tutmazdım die sözler kullandı sölermisin bunlar mı taraftarlık yoksa herzaman kötü anda bile destek vermek mi ayrıca bir avuç taraftarla bile sesimizi duyurabiliosak 3 büyüğün arasına girebiliyosak ne mutlu bize biz sevinmek için sevmiyoruz takımımızı ve içimizde ne konuştuğumuz takımımıza ne söledğimiz kızdığımız bizde kalır dışa vurmayız hiç bir zaman her zaman sölüyorum ruhen en Büyüğüz unutmaki beden ölümlüdür bi gün senden ayrılıp gidecektir ama ruh herzaman sonsuzdur ölüme kadar değil ölümden sonada bizim aşkımız |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|