AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 07-08-2008, 22:41   #1
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Baykal'dan 'AK Parti kapatılacak' iması: Herkes bu tabloya hazır olsun
Baykal'dan 'AK Parti kapatılacak' iması: Herkes bu tabloya hazır olsun


CHP lideri Deniz Baykal, konuşmasının sonunda AK Parti davasında 'kapatma' kararı çıkacağını ima eden ifadeler kullandı.


Baykal rahatsız: Kapatma davası yerine neden Ergenekon gündeme getiriliyor?

Baykal: Darbe olacaksa tank nerde top nerde?


CHP'nin Türkiye'yi bu sıkıntılı dönemden güçlendirerek çıkaracağını savunan Baykal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün ihtimallere karşı, kendimizi hazır hissediyoruz. Anayasa Mahkemesi hangi kararı alırsa alsın, inanıyorum, Türkiye'de yaşadığımız olayları, bir daha yaşamamızı gerekli kılmayacak, yaşanan olaylardan herkesin ders almasının sağlanacağı yeni ve taze bir başlangıcı hep beraber yapacağız. Herkes, kendini buna, böyle bir tabloya hazırlasın. Biz hazırlıyoruz, bizim dışımızdaki siyasi kadrolar da kendilerine yeni bir Türkiye hazırlasın. Türkiye'yi, bu kadro çıkmaza soktu. Türkiye'nin siyasi temellerini sahiplenerek, yeni bir Türkiye kadrosunu hep beraber inşa edeceğiz."

 

Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-08-2008, 22:41   #2
Kullanıcı Adı
Deniz.Feneri
Standart Baykal'dan 'Ak Parti kapatılacak' iması: Herkes bu tabloya hazır olsun
baykal amca kaç kişiye konuşuyorsun ya kimler dinliyor seni :D
Deniz.Feneri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi