![]() |
#21 |
![]() Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ya şimdi giden bülent arınç ya da dengir mir mehmet fırat olsa hadi neyse diyecem
![]() ama şener yani :-X Merve Kavakçının kitabında Şener in nasıl biri olduğunu anlamış bulunduk.. Ben gitmesine çok mutlu oldum şahsen partimiz temizleniyor çok şükür |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D
|
|
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Deniz içine giren pislikleri sindirir ve temizler yağını kirini alır ancak temizlenemeyecek kadar kirli olanları da tekrar dışarı atar ! RABBİM bu ülkeye hizmet etmeyi herkese nasip etmez birilerine fırsat verir eğer ki o fırsatı değerlendirirse kendi kazanır değerlendiremezse de alır onu olması gerektiği yere kapının dışına koyar (herkesin mantıklı bir bahanesi olur mutlak ) !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|