AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-09-2008, 14:46   #21
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Şener, Ak Parti'yi bölecek !
Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 14:46   #22
Kullanıcı Adı
Berika
ya şimdi giden bülent arınç ya da dengir mir mehmet fırat olsa hadi neyse diyecem

ama şener yani :-X

Merve Kavakçının kitabında Şener in nasıl biri olduğunu anlamış bulunduk..

Ben gitmesine çok mutlu oldum şahsen partimiz temizleniyor çok şükür

Alt 07-09-2008, 14:46   #23
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
erkan mumcu daha açıkladığı gün milletvekilliği adaylığını akpartiden ben o zamanlar daha küçüktüm babama şunu dedim bu adam kesinlikle akpartiye tam anlamıyla bağlanamaz sadece koltuk sevdalısı ileridede ayrılacak. :-*
Bu ispatmıydı.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 14:47   #24
Kullanıcı Adı
Berika
parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D
Alt 07-09-2008, 14:49   #25
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
parabol aynı şeyleri düşünmüşüz :D
Evet ben de şimdi gördüm kalp kalbe karşıymış :D
Alt 07-09-2008, 14:53   #26
Kullanıcı Adı
bilgi müdavimi
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Şener kim ki..Onun arkasından gitcek adamın aklına şaşarım....Yani bu söylenen olmaz ya Abdullah gül olur bülent arınç olur tamam derim onların arkasından gitcek insan olur..Ama Şener bi halt yiyemez...
Koltuk sevdası bu.İnsanlar koltuk sevdası içinde yüzüyor.Gözlerini ihtiras ve hırs bürümüş.Herşeyi yapar insanlar.Parti kuran adamın hemen arkasına çadır kurarlar.İnsanlar çok acımasız.
bilgi müdavimi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 14:54   #27
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2008, 14:54   #28
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Koltuk sevdası bu.İnsanlar koltuk sevdası içinde yüzüyor.Gözlerini ihtiras ve hırs bürümüş.Herşeyi yapar insanlar.Parti kuran adamın hemen arkasına çadır kurarlar.İnsanlar çok acımasız.
Haklısın da Şener bunun için yeterince güçlü isim değil bundan bahsediyorum...Diyorum bu Abdullah Gül olsa insanlar arkasından gider o da sağlam bir adam diye..Ama Şenerin öyle bir vasfı yok..
Alt 07-09-2008, 14:56   #29
Kullanıcı Adı
parabol
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Belki nefret ettiğimizden dolayı böyle söylediğimiz düşünülecek ama kesin bir şey o adamın kapasitesi % 2 yi geçmez.. O %2 de de DP ve Anapın oyları olur.. Akparti den oy çalabileceğini sanmıyorum.. He birde en büyük destekçileri zaten içeride yalnız kovboy Şener...
Aynen öyle...
Alt 07-09-2008, 14:56   #30
Kullanıcı Adı
Müntesip
Deniz içine giren pislikleri sindirir ve temizler yağını kirini alır ancak temizlenemeyecek kadar kirli olanları da tekrar dışarı atar ! RABBİM bu ülkeye hizmet etmeyi herkese nasip etmez birilerine fırsat verir eğer ki o fırsatı değerlendirirse kendi kazanır değerlendiremezse de alır onu olması gerektiği yere kapının dışına koyar (herkesin mantıklı bir bahanesi olur mutlak ) !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)