![]() |
#1 |
![]() Kartal bonserviste coştu Beşiktaş'ın yönetiminin dün saatler süren toplantısı sonrasında İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ı satış listesine koymalarının ardından, iki futbolcunun da bonservis bedelleri tam anlamıyla dudak uçurtan cinsten... Siyah - beyazlı yönetim kurulu İbrahim Toraman için 4,5 milyon Euro bonservis bedeli açıklanırken, tecrübeli futbolcuyu transfer etmek isteyen kulübün bu miktarı ödemesini istediler. Kadro dışı bırakılan diğer kaptan İbrahim Üzülmez'in biriken alacaklarının ödenmemesi ve kulübe 500 bin YTL getirmesi durumunda serbest kalmasına karar verildi. Bu arada Beşiktaş dün oynadığı ve 4-0 kazandığı St. Johann maçı sonrasında genel menajer Sinan Engin kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili "Erken bir şey söylememek, zamana bırakmak lazım" şeklinde açıklama yaptı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gayet normal bence.
Ne bekliyorlardı 300 bin filan mı ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yaa resmen satmamak için dolaplar düzenliyorlar ! zaten Engin' de konuşmalarında günden güne yumuşuyor dönüyor ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bencede satmak gibi bir niyetleri yok. Ama bu şekilde satış listesine koymakla o futbolcuları da kaybetmiş oluyoruz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
bu durumun ciddiyetinde olan bir yönetim yok ki .. onalr için bir sorun yok yani.. biz burda ne kadar söylesekde bağırsakda anlayan yok artık bu yönetime tek bir söz dahi söylemek istemiyorum bir sonuç yok sadece kendi kendimize konuşuyoruz > ![]() ![]() bir gün belki siyah beyaz renklere gerçekten gönül vermiş biri çıkar kulübe başkan olmak isteyen işte o zman onun arkasında olur o zman konuşuruz :'( :'( |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() artık hiç olmadı çok çalışıp çok para kazanıp ben olucam bu takıma başkan :-[ :-[ :D :D :D :D o zman desteğinizi bekliyorum : ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Bir üstteki mesajını okuduktan sonra aklıma birşey geldi. Yazamadan sen ifade etmişsin. İnşallah diyecektim, ilerde Beşiktaşın başına sen veya Sümeyye gelir. Eminim çok güzel şeyler yaparsınız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
inşallah inşallah ! bunun için çok çalışıcam ve taraftarımıza BEYAZ günler yaşatıcam : ![]() tabi yani inşallah bu dileğim gerçekleşir ama olmazsa da beşiktaşımıza gönülden bağlı bir başkan gelir 8) :'( |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|