AK Gençliğin Buluşma Noktası
Balıkesir Ak Parti Gençlik Kolları,Teşkilatı Ve Balıkesir'in Kültürü ve Özellikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 08-14-2007, 19:12   #31
Kullanıcı Adı
scheriff30
Standart mehmet cemal öztaylan
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı

sayın milletvekilini gözüm tutmuyordu evet taki açıklama yapılana kadar. sizin göreviniz sayın millitevekilini tanıtmak tanıdıktan sonra fikrim değişmişti bu bir gerçek. ayrıca saygılı olması gereken kurumunuz ve sizdir, ve isterseniz burada daha fazla grupçuluğa kalkışmayın!
NASIL YANİ SENİN GİBİ ÖZGÜR COCUK OLUP İCRAATİ DEĞİLDE GERGİNLİĞİMİ TETİKLEYELİM
scheriff30 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2007, 20:53   #32
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
scheriff30 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı

sayın milletvekilini gözüm tutmuyordu evet taki açıklama yapılana kadar. sizin göreviniz sayın millitevekilini tanıtmak tanıdıktan sonra fikrim değişmişti bu bir gerçek. ayrıca saygılı olması gereken kurumunuz ve sizdir, ve isterseniz burada daha fazla grupçuluğa kalkışmayın!
NASIL YANİ SENİN GİBİ ÖZGÜR COCUK OLUP İCRAATİ DEĞİLDE GERGİNLİĞİMİ TETİKLEYELİM
ben gerginliğe hazırım. yerin yurdunda belli eğer öğrenmek istersen bende yerimi yurdumu belli ederim. > > ayrıca terbiyesizlik yapma scheriff30 çocuk diyerek o çocuk dediğin her sene balıkesirden geçiyor haberin ola!
Alt 08-14-2007, 21:44   #33
Kullanıcı Adı
razo
güzel cevap bencede uğraşma
razo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-14-2007, 22:34   #34
Kullanıcı Adı
nuh
Alıntı:
razo Nickli Üyeden Alıntı
güzel cevap bencede uğraşma
uğraşmıyorum onlar zorluyor kuzen
Alt 08-15-2007, 09:38   #35
Kullanıcı Adı
scheriff30
siz bu zihniyetle bu ideolojiyi hak etmiyorsunuz bunu artık yetkililerinde görmesini isterim biz her ortamda burdayız aklı selim olmaktansa kabakuvvet seçmek bence çözüm değil sen çapını aştın benim konularımdan uzak durman dileğiyle
Alt 08-15-2007, 09:50   #36
Kullanıcı Adı
scheriff30
Alıntı sahibi: Fahrenheit üzerinde Ağustos 14, 2007, 11:34:27 pm
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...

bu mesajı kefaret kabul edip bu sürecin bitmesi için gerekli özeni göstereceğimizi bildirir ve bundan sonra yapılan her türlü ard niyetli mesajları sizin takdirlerinize bıırakıyoruz bandırma gençlik kolları
[/b] [/color]
Alt 08-15-2007, 12:10   #37
Kullanıcı Adı
akzeinebu
yaaa ne biçim konuşuyorsunuz yaa yazıklar olsun yaa nuh arkadaşım benim açtığım diğer konuda seninle çok iyi anlaşmıştık konuşmuştuk hatta seni partiye çay içmeye davet etmiştim ve sende gelicektin şimdi bu nee olayları bu boyuta getiren bizmiyiz şurda yazılanları oku lütfen yaa siz bişi yapmıyosunuz bilmemne diye küçümseyen sensin lütfen yaa ikimizde ak partiye gönül veriyoruz osaman bu tavırlar bu laflar niyee
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 12:27   #38
Kullanıcı Adı
subcomandante
sayın öztaylan eski ülkücümü veya mafyamı?
subcomandante isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 12:38   #39
Kullanıcı Adı
Fahrenheit
babamı üniversiteden tanır , biraz anlattı..
DYPden AKpartiye geçmiş Tayyip Erdoğan bir şey davasından yargılanırken o davayı araştıran grubun başında da Öztaylan varmış '' Öztaylan partisine rağmen bu dava Tayyip Erdoğanı siyasetten soğutmak amaçlı açılmıştır gerçekçiliği yoktur '' demiş..
Tayyip Erdoğan da iktidar olunca onu milletvekili yaptı bandırmadan ...
Fahrenheit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2007, 19:24   #40
Kullanıcı Adı
scheriff30
Alıntı sahibi: Fahrenheit üzerinde Ağustos 14, 2007, 11:34:27 pm
Her 2 tarafta tartışmaları bitiyor bu noktadan sonra tartışma mesajı istemiyorum..lütfen ,bu topic balıkesirlilerin konuşup muhabbet etmesi için açılmıştır ...

bu mesajı kefaret kabul edip bu sürecin bitmesi için gerekli özeni göstereceğimizi bildirir ve bundan sonra yapılan her türlü ard niyetli mesajları sizin takdirlerinize bıırakıyoruz bandırma gençlik kolları
[/b] [/color]

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)