![]() |
#1 |
![]() neden insanlar bir şeyleri söylemekte geç kalıyor
neden hiç bir şey zamanında olmuyor ama gidenlerde gittimi gidiyor dönmek bilmiyor biliyormusunuz bende yol gözleyenlerdenim sabırla sed çekenlerdenim dualarla pencerelerde bekleyenlerdenim göz yaşıyla ıslanıp hıçkıra hıçkıra ağlayanlardanım bende yol gözleyenlerdenim bende o suskunlardanım çok kızdım bu suskunluğuma bir şeyleri içimde tutuşuma içimdekiler asileştimi canımı çok yakıyor tuhaf işte sevdiğin karşındayken susmak allah bize bu dili niye vermiş kalbimizdekileri haykıralım diye ama biz beceremiyoruz anca gidenlerden kalanlarla konuşuyoruz dağa taşa haykırıyor eşi dostu kırıyoruz sevmeyenlerden soruyoruz sevgileri ama biliyoruzki bizim aşkımız onlarınkin den daha büyük daha dolu tuhaf biliyorum ama bende içinde sevgileri büyük dillerinde kuruyanlardanım bende sevenler gibi yol gözleyenlerdenim şimdi burda olsan allahıma kitabıma susmam ağlarım ağlarım sarılırım kimse dilimi susturamaz inanırmısın sen bile dayanamazsın ağlayışıma yemin ederim öyle sarılırımki nefesini keserim ateşimle ikimizide yakarım ben neler çekiyorum bilsen dayanamazsın nedir bu ya aklımdan kaç ay geçti hala çıkmadın sen bana ne yaptın giderken aklımıdamı götürdün allah aşkına sen benden ne istedin şu garibin sana ne yanlışı vardıda onu böyle bitirdin ben mutlu değilim sen belki beni unuttun bile adımı sorsalar bilmezsin kimdir o dersin çıkartamadım ama ben sana kim olduğumu söyleyim sana ağlayan biri o delikanlı diye bağırdın genç hani giderken sarılıpta kokunu bıraktığın genç hani gözlerine bakıp sen aşıkmısın dediğin genç haNİ sonra onu öyle acıyla bırakıp gittiğin genç saygılar be gülüm saygılar sen ne yapsan ben ne yapabilirimki sana aşkımdan başka ne zarar gelirki sana canım bebeğim dostum ömrüm sevgim beni bitirdi kahretsin yine gözlerimden kan aktı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() BEN BU ŞİİRİ YAZARKEN ÇOK AĞLADIM GİTMEDEN SENİ SEVİYORUM DİYEMEDİM
|
|
![]() |