AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: AB üyeliği için;
Evet 76 49.35%
Hayır 78 50.65%
Katılımcı sayısı: 154. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 07-24-2008, 12:50   #1
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart AB Üyeliği İçin Referandum Olsa Seçiminiz Ne Olur?
Alıntı:
servet_80 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[O Nickli Üyeden Alıntı
bjektif ]
Tamam bu sözleriyle avrupanın verdiği zararları anlatmış.
Çağdaş muasır medeniyetler seviyesine hangi ülkelerle yükselicez çok meraklıyım.
Şu anda bile girmesekte Avrupadan bir çok örnekler alıp ülkemizde kullanıyoruz.Bilimde ,eğitimde vs.
Bu bile ilerlemize yetiyor :-*
Çağdaş muasır medeniyetler seviyesi sen bunun avrupada amerikada oldugunumu sanıyorsun?

Fransada metroda gunduz vakti kadına tecavuz ediliyor ve 1 kisi yardım etmiyor.

Apartmandaki komsusunu tanımayan bir halk bir kadın ölüyor yoklugu 20 sene sonra anlasılıyor.

Butun latin amerikayı senelerce sömüren afrikadaki yerlileri köle yapan cezayirde bir ulkenin dilini degistirenlermi Çağdaş muasır medeniyetler seviyesinde?

Ben onları hayvan gibi görüyorum modern hayvanlar olarak. Begeniyorsanız gidip alın medeniyetlerini.

16 yasında bakire kız kalmasın memleketimizde 18 yasında evi terk etsin diyorsanız cocuklarımız avrupa orda ama bize uzak olsun.
Başbakanımız dediği gibi Avrupanın kötü örneklerini almayalım İlimini ,bilimini örnek alalım :-* :-* :-*

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)