![]() |
#121 |
![]() Çok saçma, yanıltıcı ve yanlı bir anket olmuş. Ülkenin en dinci partisi %2 almış.En muhafazakarı %47 oy almış. Bu anketin ortamı germe amaçlı yapıldığı veya çarpıtıldığı kesin..
Bu ülkede darbe dönemide bitti hilafet-şeriat dönemide. Artık ılımlı düşünmenin hoşgörünün devri. Bize bizden olmayana sağduyulu olma dönemi. Geçmiş özlemi duyanlar bilmeliki artık hiç bir şey eskisi gibi ol(a)mayacak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
#124 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
![]() Yorum yapabilirdim ama yapmayacağım çünkü "hah işte bunun gibilere fırsat veriyorsunuz" diyenlere fırsat vermek istemiyorum. Benim samimiyetimi anlayamayanlar çıkacaktır muhakkak.
Hepimiz bu ülke için , çocuklarımız için , gelecek nesillerimiz için en iyisini istiyoruz , işte bunun içinde siz - biz işlerine girmeden yaşayalım. Bırakalım insanlar neye nasıl inanıyorsa o şekilde yaşasınlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | ||
![]() Alıntı:
Bu konuda bilen bilmeyen herkes konuşuyor ama bakıyorum ki henüz bir yol almış değiliz herkes kendi inancını yaşamakta özgürdür Şeriatta başkasının zorla dinimize girmesini etliyecek bir şey değildir ... Son defa söylüyorum Şeriat bir yönetim biçimi değil ALLAH (c.c.) koyduğu kurallardır.. ˙·٠٠•●••٠·˙ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |||
![]() Alıntı:
Bakınız ne demişim; **kurallar yapılması yapılmaması gerekenler her zaman kabulumuzdur!! **Ama mesela 4 kadınla evlilik o zamanın şartlarında geçerlidir abul edemem!! **erkeğin mirastan fazla hak alması o dönemde mantıklıdır bu dönemde değil!! bu söylediklerimde Allah a ve buyruklarına karşı gelme durumu ne?? |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |