![]() |
#231 |
![]() aciklamayi izleyemeyenler icin ;
http://www.samanyoluhaber.com/haber-110956.html |
|
![]() |
![]() |
#232 |
![]() Haber güncellendi,ilk sayfada geniş bilgiyi okuyabilirsiniz :-*
|
|
![]() |
![]() |
#233 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bim bam bom çatlasın solcular!!!! benimde aaaartık akpartim vaaaaaaarrrrr!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
![]() Başbakanımızda konuşma yapsaydı..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
![]() şimdi genel merkezde olacaktık onlarla beraber aynı heyecanı yaşıyacaktık...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
![]() ![]() CHP'den ilk açıklamaAK Parti hakkındaki kapatma davasının Anayasa Mahkemesi'nce reddedilmesi üzerine CHP'den ilk tepki Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek'ten geldi. ''Saygı duyuyorum'' Bir televizyon kanalında konuyla ilgili görüşlerini bildiren Özyürek, ''Anayasa Mahkemesi'nin kararına saygı duymak gerekir'' dedi. ''Çoğunluk Ak Parti'ye 'odak' dedi'' Davada 6 üyenin 'kapatılma' yönünde oy kullandığını hatırlatan Özyürek, ''Üyelerin çoğunluğu 'Ak Parti'nin, laiklik karşıtı eylemlerin odağı' olduğu yönünde birleşmiştir. Umarım bu sonuçtan sonra Ak Parti laiklik konusunda daha anlayışlı, hukuka daha uygun davranır ve ülkeyi bir kez daha kaosa sürüklemez. Karar hayırlı olsun'' şeklinde konuştu. Özyürek ayrıca, Haşim Kılıç'ın açıklamasında da bahsi geçen ''parti kapatmayı zorlaştırıcı düzenlemeler yapılmalı'' görüşüne de değinerek şunları söyledi: ''Demek ki Türkiye'de parti kapatmak kolay değilmiş'' ''Görülmüştür ki Türkiye'de parti kapatmak o kadar da kolay değildir. 'Parti kapatmak zorlaştırılmalı' diyenler yanılmıştır. Çoğunluğun, 'laiklik karşıtı eylemlerin odağı olduğu' hususunda birleştiği bir parti bile kapatılmamıştır.'' Erdoğan'a mesaj Başbakan Erdoğan'a da hitap eden CHP'li Özyürek, ''Sayın Erdoğan 'Ben aklandım' anlayışına girmemlidir. Türkiye'de hala laikliği savunan milyonlarca insan vardır. Laikliğin gerçek sahibi millettir. Erdoğan daha önce yaptığı gibi 'Benim 16 milyon oyum var' diyerek hareket ederse ülkeyi yeniden büyük bir kaosa sürükler'' dedi. ''6 üyenin oyu inkar edilemez'' 'Kapatılma' yönünde 6 üyenin oy kullanmasını siyasi tartışma yapıp yapmayacakları sorusuna da cevap veren Özyürek, ''Bunu tartışmayacağız. Çünkü bu kararla zaten çoğunluk Ak Parti için laikliğin odağı olduğu hususunda birleşmiştir. Bunu inkar etmek mümkün değildir'' ifadelerini kullandı. habervaktim.com |
|
![]() |
![]() |
#238 |
![]() bu karara karşı tek söz söylenir.DURMAK YOK YOLA DEVAM...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
![]() Ölünüz diriniz, hergün biriniz, birgün hepiniz AK PARTİLİ OLACAKSINIZ :D
Şu sözü imzamdaki mavi yerle değiştirsemmi acaba ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
![]() Hukuka saygılıyız.Her zaman dediğim gibi AKP gidecekse Demokrasiyle gitmeli...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|