AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-30-2008, 21:37   #321
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Standart Son dakika! Ak Parti Kapatılmadı!
Hoşgeldiniz..
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 21:38   #322
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
forumcu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
ben yazdiklarindan yola cikarak yorum yaptim... neresinden tutsak elimizde kaliyor bu arada milletin imanindan, parasindan sanane takoz olayini senin daha iyi bilmen gerekir 8)
ne yazdımki? daha iyi biliyosam bırak ben karar vereyim
kendi yazdigini okumaktan aciz misin byuur ver takozcum!
Alt 07-30-2008, 21:39   #323
Kullanıcı Adı
Berika
çok şükür
Alt 07-30-2008, 21:39   #324
Kullanıcı Adı
Demokrat
Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Ak Parti keske Kapatilsaydik demeye gelecek nedenmi Ak Parti icin Kapatilma bir sancti cünkü eger kapatilsa idi güclü bir cekilde iktidara geleceklerdi bu durumda kapatilmamasi bizi hakli cikardi Ak Parti li arkadaslar bakin bizi de kapatiyorlar diye izraatlarini savunuyorlardi bizler ise hep Ak Parti nin arkasinin Rotaryen ve belirli gücler tarafindan desteklendigini onun icin kapatilmayacagini savunuyorduk öyle de oldu hatirlarsaniz Refah Partisi her türlü yollara basvurularak kapatildi isteselerdi ayni yollara bu davada da basvurabilirlerdi ,

iyiki kapanmadi sünkü Ak Parti mahkeme tarafindan degil yüzde 2,5 diye zafer sarhoslugundan dolayi dalga gectikleri Saadet Partisi Er Meydaninda kapatacak,

Inanin samimiyetle söylüyorum en Mutlu günümüz bugün

isbirlikcilik degil samiyet,Islamii suur ve özgüven kazanacak
yazdiklarima kendin inanmiyorsunda bir umut bu arada türkceyi katlediyorsun
Alt 07-30-2008, 21:41   #325
Kullanıcı Adı
Berika
boşverin ya bunları 8)

şimdi sevinme zamanı

hizmete devam 8)
Alt 07-30-2008, 21:41   #326
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Alıntı:
Selamet Nickli Üyeden Alıntı
Ak Parti keske Kapatilsaydik demeye gelecek nedenmi Ak Parti icin Kapatilma bir sancti cünkü eger kapatilsa idi güclü bir cekilde iktidara geleceklerdi bu durumda kapatilmamasi bizi hakli cikardi Ak Parti li arkadaslar bakin bizi de kapatiyorlar diye izraatlarini savunuyorlardi bizler ise hep Ak Parti nin arkasinin Rotaryen ve belirli gücler tarafindan desteklendigini onun icin kapatilmayacagini savunuyorduk öyle de oldu hatirlarsaniz Refah Partisi her türlü yollara basvurularak kapatildi isteselerdi ayni yollara bu davada da basvurabilirlerdi ,

iyiki kapanmadi sünkü Ak Parti mahkeme tarafindan degil yüzde 2,5 diye zafer sarhoslugundan dolayi dalga gectikleri Saadet Partisi Er Meydaninda kapatacak,

Inanin samimiyetle söylüyorum en Mutlu günümüz bugün

isbirlikcilik degil samiyet,Islamii suur ve özgüven kazanacak
Ak Parti ve bahsi geçen partilerin farkı burada ortaya konmuştur muhterem. Veli Küçük'ü sorgu için dahi evinden çıkaramayan iktidarların yerini Ergenekon'un belini kırmış bir iktidar almıştır.

Rüzgar esintisi ile, koltuğu sallanan bir iktidarın yerini, halkına sırtını vermiş bir iktidar almıştır.

Korku ve makan beklentilerinin yerini, cesaret ve hizmet sevdası almıştır.

Er meydanı her 5 yılda bir " Er " lere açılmaktadır. Bundan sonrada 4 yılda bir, biz en iyisi bir sene sonra Belediye seçimlerinde görüşelim. ;)

....................

Böyle bir günde, ayrı - gayrıya yer olmadığı, bizde ayrıdan vede gayrıdan olmadığımız için buradayız, bizi bilenlere selamlar, hürmetler ;)

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 21:41   #327
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
boşverin ya bunları 8)

şimdi sevinme zamanı

hizmete devam 8)
aynen :D ohh ohhh :D
Alt 07-30-2008, 21:45   #328
Kullanıcı Adı
Meftun
Bu arada seçimler kasıma alınabilir...birileri 'er' meydanında mücadelenin sonuçlarına katlanabilecek mi acaba?

bu arada başbakan 15 dk sonra açıklama yapacakmış ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 21:45   #329
Kullanıcı Adı
forumcu
Alıntı:
Alıntı:
forumcu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ben yazdiklarindan yola cikarak yorum yaptim... neresinden tutsak elimizde kaliyor bu arada milletin imanindan, parasindan sanane takoz olayini senin daha iyi bilmen gerekir 8)
ne yazdımki? daha iyi biliyosam bırak ben karar vereyim
kendi yazdigini okumaktan aciz misin byuur ver takozcum!
valla demokrat sen kazandın, anladımki çirkeflikte seninle yarışmam mümkün değil.
bu arada a k p nin ceza alması (suçlu sayılması) olayına neden kimse değinmiyor, merak ettim doğrusu...
forumcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-30-2008, 21:48   #330
Kullanıcı Adı
FERM@N
"Mevlam neyler,neylerse güzel eyler." ......YÜCE RABBİMİZE HAMD VE SENALAR OLSUN......
FERM@N isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)