![]() |
#351 |
![]() ne olduda bu laik düşünürler saksağan gagası gibi akpartiforuma girdiler.benim korkum burda daimi kalıp kuluçkaya yatmaları. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
![]() Bil-mukabele Ahmet Ağabey, sağolasın.
Biz Mevla'na misali " Ne olursan ol yine gel " diyelimde, hayır için gelmeyenleri zaten gönderenler çıkar ;) Yahu bu arada bizim memleket Muz Cumhuriyeti olmaktan çıkıyor mu ne ? ![]() VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
![]() Saadetliler. Size sesleniyorum.. Şimdi sorsam Müslümanım dersiniz, Ama nasıl oluyorda Kendinizi CaHP nin çizgisine inersiniz? Yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun.. AK Parti Kapatılsın veya Kapatılmasın, Ben bu yolda can vermeyeceksem Banada yazıklar olsun.. Sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan... Allah c.c Sizlere ve Cümlemize hidayet eylesin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
![]() Evet üstadim "ne olursan ol" gel diyoruz ama gelirken yalani, dolani, iftirayi yaninda getirenlerede meydanin bos oldugunu hatirlatmak gerekir
![]() Evet ülkemin geleceginden ilk defa bu kadar umutluyum önce ergeneokon davasi sonra bu dava hadi hayirlisi.. |
|
![]() |
![]() |
#355 |
![]() Söylenecek bazı şeyler var ama, zamanı geldiğinde söylenince daha bir güzel oluyor. Mevla ömür verirde o günlere erer isek, bir kaç kelamımız daha olur inşaAllah.
Velhasılı kelam, hakkımızda hayırlı olan ne ise, o olsun inşaAllah. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#357 |
![]() 22 Temmuz da Saadet partisine oy verecektim,Allah'a şükür ak partiye oy vermişim ve ak foruma üye olmuşum,yoksa saadetçilerin gerçek yüzünü göremezdim,chplilerden tek farkları seceye yatıp kalkmaları ve Atatürk'ü dillerinden düşürmeleri.Başka fark göremiyorum
![]() Başbakan konuşma yaptımı ? |
|
![]() |
![]() |
#358 |
![]() hadi hayırlısı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
![]() Az önce kemalistlerin forumlarına girdim.Dava açıldığında mangalda kül bırakmayan kemalistler şimdi yusuflamış vaziyette :D Hepsi yıkılmış durumda :D BU fırsat bir daha elimize geçmezdi diyorlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|